spot_img

Στο Misano η ανακοίνωση Rossi – SRT Petronas Yamaha

H συμφωνία ανάμεσα στον Valentino Rossi και την SRT Petronas Yamaha αναμένεται στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο Ιταλός superstar έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο MotoGP, όμως δεν έχει βάλει την υπογραφή του προς το παρόν. Οι τελευταίες λεπτομέρειες μένει να λυθούν και η εμφάνισή του στον δεύτερο αγώνα που ανέβηκε στο βάθρο σίγουρα θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καλό timing στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από Ιταλία, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλους τους τομείς και έχουν δώσει τα χέρια για το 2021 και ο Rossi θα παραμείνει στο σπορ. Η ανακοίνωση αναμένεται στο Misano, όπου θα διεξαχθούν δύο αγώνες στις 13 και 20 Σεπτεμβρίου. Πέραν του γεγονότος ότι ο αγώνας είναι επί ιταλικού εδάφους, είναι μια πίστα που βολεύει την Yamaha και το 2019 είχε τέσσερις μοτοσυκλέτες στις πέντε πρώτες θέσεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επιπλέον, τίθεται και το θέμα των χορηγιών που θα υπάρξουν πάνω στη μοτοσυκλέτα, καθώς ο Rossi φέρνει μαζί του και ένα επιπλέον πρεστίζ στην SRT Petronas Yamaha. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του “Γιατρού” για την μεταγραφή του στην επόμενη ομάδα της καριέρας του, είτε έρθει αυτή στο Misano είτε όχι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles