spot_img

Στο νοσοκομείο μετά από τρομακτικό ατύχημα ο Pirro

O αναβάτης της Ducati, Michelle Pirro είχε ένα φρικιαστικό ατύχημα στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το GP του Mugello και τώρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Άκρως επεισοδιακή εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα του MotoGP στην Ιταλία, με τον αναβάτη και επίσημο δοκιμαστή της Ducati να βρίσκεται στο νοσοκομείο, έπειτα από ατύχημα που είχε στο FP2. Με περίπου 20 λεπτά να απομένουν στο ρολόι, ο Pirro στα φρένα για την πρώτη στροφή, είδε το πίσω του ελαστικό να σηκώνεται στον αέρα. Στη συνέχεια, η μοτοσυκλέτα του τον πέταξε στον αέρα και στη συνέχεια χτύπησε με φόρα στην άσφαλτο και σύρθηκε για πολλά ακόμα μέτρα εκτός πίστας στα χαλίκια.

Οι άνθρωποι της πίστας και το ιατρικό επιτελείο έσπευσαν αμέσως στο σημείο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Η κόκκινη σημαία βγήκε όπως ήταν λογικό, μέχρι να τον μεραφέρουν στο ασθενοφόρο και εν συνεχεία στο ιατρικό κέντρο. Όπως ανέφερε και η διεύθυνση του αγώνα, ο αναβάτης είχε τις αισθήσεις του.

Τώρα, ο Pirro μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, στη Φλωρεντία για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ θα υποβληθεί και σε αξονική.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, το άρθρο θα ανανεωθεί με όλες τις νέες πληροφορίες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles