spot_img

Στο νοσοκομείο ο Rossi μετά από σοβαρό ατύχημα

O Valentino Rossi βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με motocross, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο πως έχει σπάσει το πόδι του μετά από προπόνηση με motocross. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Rossi έχει σπάσει το δεξί του πόδι, το οποίο είχε σπάσει στο Mugello το 2010.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, πως o 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, έχει σοβαρό κάταγμα στην κνήμη και την περόνη του και αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο νοσοκομείο Urbino. Το 2010, είχε μείνει εκτός δράσης για 41 ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο Mugello.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση απόψε. Αυτό είναι το δεύτερο ατύχημα του Rossi με motocross τη φετινή σεζόν, με το πρώτο να είναι τον περασμένο Μάιο.

Ο Rossi βρίσκεται αυτή τη στιγμή 4ος στο πρωτάθλημα οδηγών και υπολείπεται 26 βαθμούς από τον Andrea Dovizioso.

Ανανέωση

H Yamaha εξέδωσε ανακοίνωση πως ο Valentino Rossi υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια προπόνησης με enduro. Επιπλέον, από την ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε πως βρίσκεται για εξετάσεις σε νοσοκομείο και δεν διέψευσε κανένα γεγονός πως ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles