spot_img

Συναρπαστικό δεύτερο μισό της σεζόν βλέπει ο Vettel

O Sebastian Vettel πιστεύει πως η δυναμική της SF71-H θα του δώσει τη πραγματική της απόδοση, στη προσπάθεια για τον πέμπτο παγκόσμιο τίτλο.

Ο Γερμανός έπειτα από 12 αγώνες στο 2018, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και υπολείπεται 24 βαθμούς του Lewis Hamilton που έχει το προβάδισμα. Η φετινή σεζόν έχει χαρακτηριστεί από τις πολλαπλές ανατροπές στη κορυφή της κατάταξης, με την μάχη Mercedes και Ferrari να είναι σίγουρη σε κάθε αγώνα.

Ο Vettel τώρα είναι σίγουρος πως στο δεύτερο μισό της σεζόν θα μπορέσει να κάνει τη μεγάλη αντεπίθεση για τον τίτλο.

Κάποιες φορές είχαμε την τύχη με το μέρος μας, άλλες φορές όχι μέχρι στιγμής. Κατά τη δική μου οπτική, φέτος είμαστε πολύ σταθεροί. Το μοναδικό λάθος που έκανα στην Γερμανία κόστισε πολύ, για ένα μικρό λάθος διότι δεν προσπαθούσα καν να πιέσω και βγήκα εκτός. Αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν μπορώ να γυρίσω το ρολόι πίσω. Έγινε. Προφανώς και πιστεύω πως έχουμε το μονοθέσιο για να αντεπιτεθούμε, να θέσουμε τους αντιπάλους μας υπό πίεση και στο δεύτερο μισό να καταφέρουμε τους στόχους μας.

Η φετινή βελτίωση της Ferrari στο 2018 είναι εμφανής, ιδιαίτερα στον τομέα της κινητήριας μονάδας, όπου κατά γενική ομολογία, έχει ξεπεράσει την Mercedes, με τις κατατακτήριες να είναι το δυνατό της σημείο. Σε αντίθεση με το 2017, ο Vettel πιστεύει πως είναι σε καλύτερη θέση φέτος.

Πέρυσι χάσαμε το πρωτάθλημα διότι το μονοθέσιο μας δεν ήταν σε θέση να κερδίσει στο τελευταίο μέρος της σεζόν, παρά το γεγονός πως είχαμε εγκαταλείψεις. Πιστεύω πως φέτος το μονοθέσιό μας έχει δείξει πολύ δυνατό και έχει ακόμα αρκετή βελτίωση να δείξει. Είμαι βέβαιος πως με τις αναβαθμίσεις που έρχονται θα βελτιωθούμε. Θα είναι ένα συναρπαστικό δεύτερο μισό της σεζόν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles