spot_img

Συνεχίζονται οι φήμες για διαζύγιο μεταξύ Ducati & Lorenzo

O Jorge Lorenzo μπορεί να μην έχει συμβόλαιο με ομάδα για το 2019 και ο Carlo Pernat έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Η συνεργασία της Ducati με τον πρωταθλητή του MotoGP, Jorge Lorenzo δεν έχει κυλίσει όσο αρμονικά θα περίμεναν οι δύο πλευρές. Ο Ισπανός τα βρήκε σκούρα το 2017, με μια μοτοσυκλέτα που δεν μπόρεσε ποτέ να δαμάσει. Αυτό τον οδήγησε στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία δίχως νίκη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει βρει το 100% της GP18 και το Κατάρ είναι μόλις μία εβδομάδα μακριά.

Μπορεί η αγωνιστική σεζόν να μην έχει ξεκινήσει, όμως ο Pernat βλέπει ήδη ρήξη στις σχέσεις του Lorenzo με την Ducati, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, κάτι δεν πάει καλά.

Μετά τα 3-4 πρώτα GP η Ducati θα επιλέξει τον Dovi για πρώτο οδηγό της, ενώ βλέπω διαζύγιο με τον Lorenzo επειδή θα πρέπει να συμβιβαστεί με τα μισά απ’ ότι παίρνει τώρα. Τα χρήματα που ξόδεψε για τον Jorge τα χρησιμοποίησε για την εξέλιξη του πλαισίου που τώρα είναι παρόμοιο με αυτό της Yamaha. Το πρόβλημα είναι ότι του Lorenzo δεν του αρέσει τόσο πολύ και η επένδυση αυτή έγινε για να έχει ένα πλαίσιο παρόμοιο με αυτό που είχε στην Yamaha και να φέρει αποτελέσματα. Το πρόβλημα είναι ότι έδινε οδηγίες, δεν εξέλιξε τη μοτοσυκλέτα και παρά ταύτα δεν του αρέσει. Κάτι δεν πάει καλά. Ο Lorenzo είναι πρωταθλητής, αλλά όχι τόσο σταθερός στις σκέψεις και αποφάσεις του. Μας λέει ότι δεν έχει κάνει 100% δική του τη μοτοσυκλέτα. Δεν θέλω να πω ότι είναι τρελός, αλλά περισσότερο ότι ελίσσεται.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles