spot_img

Szafnauer: «Νίκες μέχρι το 2023 η Aston Martin»

Ο επικεφαλής της της Racing Point, Otmar Szfnauer, πιστεύει πως η ομάδα του μελλοντικά όταν μετονομαστεί σε Aston Martin θα είναι σε θέση να διεκδικεί νίκες.

Η ομάδα του Silverstone είδε τον Καναδό δισεκατομμυριούχο, Lawrence Stroll, να παίρνει την ιδιοκτησία της ομάδας στα μέσα του 2018, με στόχο να την ανεβάσει επίπεδο. Επιπλέον, ο Stroll έκανε κίνηση ματ και επένδυσε στην Aston Martin νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Ως αποτέλεσμα, η Racing Point θα μετονομαστεί σε Aston Martin το 2021, παίρνοντας εργοστασιακό στάτους, με τις βλέψεις της ομάδας να είναι υψηλές. Ήδη διεξάγονται εργασίες ώστε να κατασκευαστούν νέες εγκαταστάσεις στα κεντρικά της ομάδας, ενώ θα προσληφθεί επιπλέον προσωπικό τα προσεχή χρόνια.

Σύμφωνα με τον Szafnauer, η αναδιοργάνωση θα πάρει χρόνο και τα επιθυμητά αποτελέσματα έχουν ως στόχο να ξεκινήσουν να έρχονται το 2023.

Για εμάς είναι ένα σχέδιο τριών ετών. Οι αλλαγές στο εργοστάσιο θα πάρουν δύο χρόνια και η πρόσληψη των κατάλληλων ατόμων θα πάρει επίσης δύο χρόνια. Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο δεν θα είμαστε στο 100% και για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, θα μας πάρει χρόνο. Είναι ένα σχέδιο τριών ετών, όμως πρέπει συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι, δεν πρέπει να κάνουμε βήμα πίσω σε απόδοση. Μέχρι το 2023 θέλουμε να μπούμε μαζί με τις τρεις κορυφαίες ομάδες, να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε θέση να διεκδικούμε νίκες, με συνεχείς παρουσίες στο βάθρο. Ακόμα και αν οι τρεις κορυφαίοι γίνουν τέσσερις ή πέντε, αν μαχόμαστε με τον ίδιο τρόπο για τις ίδιες θέσεις, θα είναι επιτυχία για εμάς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Racing Point έχει ένα εξασφαλισμένο μέλλον όσον αναφορά τους οδηγούς της με μακροχρόνια συμβόλαια στους Sergio Perez και Lance Stroll, ενώ το συμβόλαιο παροχής κινητήριων μονάδων από την Mercedes ισχύει μέχρι το 2023. Η ομάδα είδε τη τελευταία της νίκη στο GP Βραζιλίας του 2003, όταν ακόμα ονομαζόταν Jordan.

Στις χειμερινές δοκιμές του 2020, η Racing Point εξέπληξε τους πάντες όταν παρουσίασε την RP20, ένα μονοθέσιο το οποίο μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με αυτό της Mercedes του 2019

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles