spot_img

Τα έδωσε όλα ο Rossi στο Silverstone, αλλά…

Ο Valentino Rossi έκανε ότι περνούσε από το χέρι του στο Βρετανικό GP, όμως δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 3η θέση στον αγώνα.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, ξέφυγε 1s μπροστά από τους υπόλοιπους στην αρχή του αγώνα, όμως όπως λέει και ο ίδιος, το κλασικό πρόβλημα πρόσφυσης δεν του επέτρεψε να παλέψει για την νίκη. Το θετικό για τον ίδιο είναι πως η διαφορά από την κορυφή είναι στους 16 βαθμούς πλέον, όμως πρέπει να λυθούν τα προβλήματα.

Είχα το κλασικό μας πρόβλημα. Δεν είχα πρόσφυση στον πίσω τροχό, έπρεπε να κόψω και οι Dovi-Maverick με πέρασαν χωρίς να μπορώ ν’ αντεπιτεθώ. Είναι απογοητευτικό. Πάντως το βάθρο είναι ένας ωραίος τρόπος να πανηγυρίσω τα 300 Grand Prix ενώ ξέρω ότι τα έδωσα όλα. Οδήγησα καλά και χωρίς λάθη. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο σήμερα. Οι τρεις επιλογές της Michelin έχουν πάρα πολύ μικρές διαφορές και το ποια θα βάλεις είναι προσωπική επιλογή. Εξαρτάται από το στυλ σου και το βάρος σου. Όπως λέει και ο αρχιμηχανικός μου ο Galbusera δεν θα ήμουν γρηγορότερος με το μαλακό. Ο βασικός στόχος είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, χωρίς να σκεφτόμαστε το Πρωτάθλημα. Το σημερινό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles