spot_img

Tα επίσημα σχέδια της F1 για τα μονοθέσια του 2021

Μία ημέρα μετά τη διαρροή του τεχνικού meeting όπου πήραμε την πρώτη γεύση για τα μονοθέσια του 2021, η F1 δημοσιοποίησε τα επίσημα σχέδια για τη νέα γενιά μονοθεσίων.

Η F1 θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη αλλαγή της χιλιετίας μέχρι στιγμής το 2021, όπου θα έχουμε νέους κανονισμούς μονοθεσίων, νέους κανονισμούς στους κινητήρες και νέα Συνθήκη Ομονοίας. Μόλις μία ημέρα πριν, είχαμε τη διαρροή της φωτογραφίας από τη συνάντηση των ομάδων με την Liberty Media όπου παρουσίασε το Concept 2, στο οποίο θα βασιστούν οι κανονισμοί αεροδυναμικής το 2021.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Τώρα, η Formula 1 έβγαλε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες του Concept 2 αλλά και του Concept 1, μαζί με τους χρωματισμούς των Mercedes και Red Bull, πέρα από αυτό της Ferrari που είχαμε δει μέχρι στιγμής.

Στόχος της τεχνικής επιτροπής είναι να κάνουν τα μονοθέσια να ακολουθούν το ένα το άλλο πιο εύκολα, ενώ ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν αισθητικά. Αυτό είναι άκρως σημαντικό για το σπορ, μιας και τα τελευταία χρόνια τα μονοθέσια της Formula 1 δεν φημίζονται για την ομορφιά τους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles