spot_img

Τα παράπονα των οδηγών φέρνουν αυστηρές ποινές σύμφωνα με τον Vettel

O Sebastian Vettel πιστεύει πως η συνεχής γκρίνια των οδηγών έχει αποφέρει αποφάσεις από τους αγωνοδίκες που προκαλούν αντιδράσεις.

Ο Γερμανός δέχθηκε τρεις θέσεις ποινή στην εκκίνηση του GP Αυστρίας μετά τις κατατακτήριες δοκιμές, καθώς παρεμπόδισε τον Carlos Sainz στη στροφή 1 που ήταν σε γρήγορο γύρο. Τόσο ο οδηγός της Renault, αλλά και αυτός της Ferrari δεν θέλησαν να κάνουν μεγάλο θέμα σχετικά με το συμβάν, όμως οι αγωνοδίκες στάθηκαν στο γεγονός πως ο Vettel πήγαινε αχρείαστα αργά πάνω στην αγωνιστική γραμμή.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας πλέον, πιστεύει πως είναι αποτέλεσμα γκρίνιας που έχει υπάρξει ανά τα χρόνια από τους οδηγούς και γι’αυτό υπάρχουν αυτές οι ποινές.

Δεν μου είπαν πως ερχόταν, προσπάθησα να κοιτάξω να δω που είναι, όμως δεν θέλω να τραβήξω πολύ ακόμα αυτή τη συζήτηση. Όμως το βιβλίο των κανονισμών είναι πλέον τόσο μεγάλο. Πιστεύω είναι αποτέλεσμα όλων των οδηγών, όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση να γκρινιάζουμε και να παραπονιόμαστε, «αυτός έκανε αυτό, εκείνος το άλλο”. Στη τελική πρέπει να μας αφήνουν να λύνουμε τις διαφορές μας στη πίστα.

Ο Sainz από τη μεριά του, ρίχνει περισσότερο την ευθύνη στους μηχανικούς των οδηγών, όμως τονίζει πως αν δεν είχε περάσει στο Q3 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Πιστεύω πως μερικές φορές είναι μεγαλύτερη η ευθύνη των μηχανικών και όχι των οδηγών, γιατί πρέπει να σου λένε ποιος έρχεται από πίσω. Οφείλω όμως να ομολογήσω το ό,τι αν τα συμβάν δεν με άφηνε να περάσω στο Q3 θα είχα περισσότερα νεύρα και θα είχα μεγαλύτερη απογοήτευση. Όμως έκανα έναν τόσο καλό χρόνο στο Q2.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles