spot_img

Ταχύτερη από την Ferrari η Racing Point;

Η Racing Point πιστεύει πως μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά στις τρεις πρώτες ομάδες στο grid του 2020 και ίσως μπροστά από την Ferrari.

Η ομάδα του Silverstone εμφανίστηκε στη Βαρκελώνη για το πρώτο χειμερινό τεστ, με ένα μονοθέσιο που φέρνει σχεδόν εξολοκλήρου στην Mercedes W10 του 2019. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα αντέγραψε το περσινό μονοθέσιο της Mercedes, όμως δεν αποτελεί το ίδιο. Αρκετά κομμάτια, όπως το σασί για παράδειγμα, πρέπει να τα κατασκευάζει η ίδια. Το μονοθέσιο μπορεί να εξέπληξε πολλούς και να δημιούργησε έντονες συζητήσεις, όμως βρίσκεται μέσα στα πλαίσια των κανονισμών.

Στη πίστα μάλιστα, η RP20 έδειξε να έχει έναν πολύ καλό ρυθμό, με τους οδηγούς και τους ανθρώπους της ομάδας να είναι με το χαμόγελο στο στόμα και άκρως αισιόδοξοι. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Andy Green, μίλησε για το νέο μονοθέσιο και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρίσκεται στη 3η θέση όσον αναφορά τη δυναμικότητα.

Η Βαρκελώνη ήταν πάντα ένα δύσκολο σημείο στη χρονιά για εμάς. Φέτος όμως, παρουσιαστήκαμε με το μονοθέσιο που θα θέλαμε και δεν έχουμε να φοβόμαστε για την εξέλιξη. Έχουμε ξεπεράσει τις δικές μας προσδοκίες μετά και τις πρώτες δοκιμές. Αυτή τη στιγμή μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά από την Ferrari και λίγο πίσω από την Red Bull. Αν όμως δεν ισχύει αυτό, τότε σίγουρα είμαστε πρώτοι από τις μεσαίες ομάδες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Sergio Perez από την άλλη, μίλησε για το νέο μονοθέσιο, για το οποίο είχε να πει τα καλύτερα πράγματα, όμως αναγνώρισε τις δυνατότητες των αντιπάλων τους.

Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό μονοθέσιο. Το αισθάνομαι διαφορετικά και καλύτερο σε όλους τους τομείς. Ακόμα και η αστάθεια στο πίσω μέρος έχει εξαφανιστεί. Η Ferrari και η Red Bull όμως σίγουρα έχουν ακόμα μερικούς άσσους στο μανίκι τους. Εκείνοι θα φέρουν αναβαθμίσεις σίγουρα, ενώ εμείς δεν έχουμε πολλά για την Μελβούρνη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles