spot_img

Τέλη Ιουνίου η εκτιμώμενη έναρξη του MotoGP

Το MotoGP προσπαθεί να βρει ημερομηνία όπου θα μπορέσει να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τις τελευταίες εξελίξεις να φέρνουν τη Γερμανία ως πιθανό πρώτο αγώνα.

Η πανδημία που έχει προκληθεί από τον Covid-19 έχει αλλάξει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με το MotoGP να έχει δει την Moto2 και την Moto3 να έχουν τρέξει σε επίσημο αγώνα, όμως η μεγάλη κατηγορία όχι. Οι έξι πρώτοι αγώνες του πρωταθλήματος έχουν πλέον αναβληθεί, με τους αγώνες στο Mugello και το Circuit de Catalunya να έχουν προστεθεί στη λίστα.

Με ανακοίνωσή της, η Dorna ανακοίνωσε την αναβολή των παραπάνω GP και τώρα εργάζεται ώστε να διαμορφώσει το πρόγραμμα αγώνων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι κατανοητό, πως ο αριθμός των αγώνων δεν θα είναι αρκετά μεγάλος, καθώς η διοργάνωση δεν γνωρίζει πότε θα επιτραπεί να συνεχιστεί η δράση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προς το παρόν, ο πρώτος αγώνας της σεζόν είναι το GP Γερμανίας στη πίστα του Sachsenring στις 21 Ιουνίου και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να το δούμε μαζί με το GP Ολλανδίας να ακολουθούν την ίδια μοίρα. Οι αναβάτες και οι ομάδες προσπαθούν να ετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όταν επιστρέψει το πρωτάθλημα στη δράση, θα δούμε απρόβλεπτους αγώνες.

Η πανδημία του Covid-19 έχει πάνω από 1.3 εκατομμύρια κρούσματα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ έχει κοστίσει τη ζωή σε 77 χιλιάδες κόσμο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles