spot_img

Τεράστια έμφαση στη σταθερότητα θα δώσει ο Fabio Quartararo

Ο Fabio Quartararo μίλησε για τη νέα αγωνιστική σεζόν και είναι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Ιούλιο.

Η μεγάλη έκπληξη του 2019 με την SRT Petronas Yamaha κυνηγάει φέτος τη πρώτη του νίκη στο MotoGP και πολλοί μάλιστα τον έχουν χρήσει ως τον διάδοχο του Marc Marquez. O Γάλλος, θα αντικαταστήσει τον Valentino Rossi στην εργοστασιακή Yamaha το 2021 και θέλει να χτίσει φέτος έναν χαρακτήρα και ένα οδηγικό στυλ που θα τον βοηθήσει να πιάσει κορυφή στο μέλλον.

Ο Quartararo τώρα μίλησε για την φετινή σεζόν και το γεγονός πως δίνει τεράστια έμφαση στο γεγονός πως δεν πρέπει να έχει πτώσεις, καθώς μπορεί να καταστραφεί ολόκληρη η σεζόν.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε επιτέλους ένα πλάνο για να αγωνιστούμε. Δουλεύω πολύ σκληρά στις προπονήσεις και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν στη Jerez. Είναι ένα πολύ διαφορετικό πρόγραμμα αγώνων και το πιο σημαντικό πράγμα για φέτος είναι να τερματίζεις τους αγώνες και να έχεις μια προσέγγιση, αγώνα με τον αγώνα. Πρέπει να είμαστε άκρως προσεκτικοί με τις πτώσεις και τους τραυματισμούς, καθώς με αυτό το πολύ στενό πρόγραμμα ένας τραυματισμός σημαίνει πως θα χάσεις πολλούς αγώνες. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να ακολουθήσουμε τα πρωτόκολλα υγείας για τον ιό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα μπορέσει ο Fabio Quartararo να πάρει φέτος τη πρώτη του νίκη και δεύτερον, θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles