spot_img

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Το ελληνικό πρωτάθλημα F1 είναι στην τελική του ευθεία, με τους φίλους του σπορ να γεμίζουν τις συμμετοχές μέσα σε λίγες ώρες.

Το Automotonews.gr, μαζί με το F1racingnews.gr, διοργανώνουν το πρώτο ελληνικό πρωτάθλημα F1, το οποίο θα διεξαχθεί μέσω της κονσόλας του PS4 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας του Youtube με ελληνική περιγραφή. Από την στιγμή που έγινε η ανακοίνωση, το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο και μερικά 24ωρα αργότερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το grid για το πρωτάθλημα έχει συμπληρωθεί με τους 20 αγωνιζόμενους.

Επιπλέον, έχει ήδη ξεκινήσει η εγγραφή αναπληρωματικών συμμετοχών, η οποία θα είναι ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Εφόσον λοιπόν υπάρξει κενή θέση, οι αναπληρωματικοί θα μπαίνουν στη δράση. Όσον αναφορά τις ομάδες, θα υπάρξει κλήρωση των διαγωνιζόμενων, όπου θα μάθουν σύντομα με ποιο μονοθέσιο θα αγωνίζονται.

Το format το οποίο θα ακολουθήσει το Ελληνικό Πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει κατατακτήριες δοκιμές διάρκειας 18 λεπτών, με τον αγώνα να είναι στο 50% της πραγματικής διάρκειας. Όσοι επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή να μπείτε στη λίστα των αναπληρωματικών, μπορείτε να μας στείλετε προσωπικό μήνυμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σας περιμένουμε όλους στο Livestream του αγώνα την Κυριακή στις 18:00μμ ώρα Ελλάδος.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles