spot_img

Θα ήθελε τον Ricciardo για teammate o Vettel

O Sebastian Vettel είναι πολύ πιθανό να έχει διαφορετικό παρτενέρ στη Ferrari το 2019, με το όνομα του Daniel Ricciardo να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Μπορεί να έχει συμπληρωθεί μόλις ένας αγώνας στη χρονιά του 2018, αλλά οι φήμες για τον αντικαταστάτη του Kimi Raikkonen έχουν αρχίσει ήδη να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο Φινλανδός δεν έχει κερδίσει αγώνα στην επιστροφή του στη Ferrari, ενώ το 2017 με ένα μονοθέσιο νικητή δεν κατάφερε να φτάσει το επίπεδο του Vettel και από νωρίς βολεύτηκε στη θέση του νούμερο 2 οδηγού.

Ο Kimi μπορεί να είναι στη τελευταία του χρονιά στο σπορ και ο Ricciardo μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του την επόμενη σεζόν. Ο Vettel μίλησε για τον πρώην teammate του και δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα να συνυπάρξει και πάλι μαζί του.

Είχαμε μαζί μια χρονιά το 2014 η οποία δεν πήγε καλά για εμένα, αλλά τέλεια για εκείνον. Αλλά τέλoς πάντων τα πάμε καλά μεταξύ μας, οπότε δεν θα είχα πρόβλημα να είμαστε και πάλι μαζί, όμως δεν γνωρίζω τώρα ποιο είναι τα πλάνα του. Είμαι σίγουρος πως θα βρει κάπου μια θέση, αλλά δεν ξέρω τι ετοιμάζει ή αν θέλει να έρθει στη Ferrari. Πιστεύω πως έχει μια ή δύο επιλογές, οπότε δεν πρέπει να βιαστεί.

Ο Vettel σίγουρα θα ήθελε να παραμείνει το καθαρό νούμερο 1 και την επόμενη σεζόν, καθώς ο μεγάλος του στόχος είναι να κατακτήσει εκείνος το πρωτάθλημα με την Ferrari.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles