spot_img

Θέλει επιστροφή στο βάθρο ο Rossi

O Valentino Rossi πηγαίνει στην Aragon με έναν και μοναδικό στόχο για την Yamaha και αυτός είναι να πάρει μια θέση στο βάθρο.

Η φετινή χρονιά της Yamaha είναι μια από τις χειρότερες των τελευταίων ετών, καθώς τόσο ο Valentino Rossi αλλά και ο Maverick Vinales δεν έχουν ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, ούτε μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη.

Οι Ιάπωνες έκαναν πρόσφατα δοκιμές στην πίστα της Aragon στην οποία θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας του MotoGP αυτό το σ/κ και σύμφωνα με τον Ιταλό, θα χρησιμοποιήσουν όλα τα δεδομένα για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ακόμα ένα έντονο GP μας περιμένει. Η Aragon δεν είναι μια από τις αγαπημένες μας πίστες, αλλά όπως πάντα θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Πρόσφατα κάναμε τεστ εκεί και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας στην πίστα. Θέλουμε να παλέψουμε για το βάθρο και θα είναι σημαντικό να δουλέψουμε καλά από την πρώτη ημέρα γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στο βάθρο.

Παρά τη πολύ άσχημη χρονιά της Yamaha, o Rossi παραμένει στην 3η θέση στη βαθμολογία των οδηγών με 151 βαθμούς, όμως είναι 70 πίσω από τον Marc Marquez.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles