spot_img

Θέλει να ανανεώσει τον Leclerc η Ferrari

Η Ferrari θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες ανανέωσης συμβολαίου του Charles Leclerc, με το μέλλον του Sebastian Vettel στον αέρα.

Ο Μονεγάσκος είχε μια εξαιρετική χρονιά, όπου κατέκτησε 2 νίκες στο Βέλγιο και στην Ιταλία, στην έδρα της Ferrari, ενώ είχε και τις περισσότερες pole position στο 2019, σπάζοντας τη κυριαρχία του Lewis Hamilton. Επιπλέον έκλεισε τη σεζόν στη 4η θέση, κερδίζοντας τον 4-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Sebastian Vettel, στη πρώτη του μόλις χρονιά στην Ferrari.

Οι εμφανίσεις του αυτές τον ανέβασαν επίπεδο και οι αντίπαλοί του τον βλέπουν πλέον με άλλο μάτι και η Ferrari παίρνει δράση. Το συμβόλαιο του Leclerc ολοκληρώνεται στο τέλος του 2022, όμως στη Scuderia θέλουν να τον δέσουν με την ομάδα, καθώς αποτελεί τον μελλοντικό τους αστέρα.

Το μέλλον της ομάδας θα στηριχτεί στον Leclerc, ο οποίος θα δει τις απολαβές του να εκτοξεύονται, ενώ σίγουρα μέσα στα συμβόλαια θα υπάρχουν όροι, που δύσκολα θα τον οδηγήσουν σε άλλη ομάδα. Αυτή η κίνηση είναι πολύ σημαντική για τη Ferrari, η οποία δεν θα ήθελε να τον χάσει, εάν οι επόμενες σεζόν δεν εξελιχθούν όπως θέλουν.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αυτό είναι το μακροπρόθεσμο πλάνο της ομάδας, με τον Vettel να πρέπει πλέον να αποδείξει πως δεν είναι το νούμερο 2, όμως η Ferrari δείχνει την προτίμησή της προς τον Μονεγάσκο, δίνοντας του προτεραιότητα.

Η κίνηση αυτή μπορεί να δείχνει το ποιος θα είναι το νούμερο 1 και ποιος το νούμερο 2 το 2020 και ίσως ποιον θέλει η Ferrari να δέσει και ποιον να έχει ως «αναλώσιμο».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles