spot_img

Θέλει να τρέξει στο Le Mans o Grosjean

O Romain Grosjean δήλωσε πως πέρα από την F1, θέλει να αγωνιστεί στις 24H του Le Mans τη φετινή χρονιά αλλά και στο NASCAR.

O Γάλλος μπαίνει στη τρίτη του σεζόν με την Haas F1 και φέτος θέλει να αποδείξει πως αξίζει μια θέση σε μεγαλύτερη ομάδα. Μια πιθανή θέση για το 2019 θα μπορούσε να είναι η Ferrari εάν ο Kimi Raikkonen σταματήσει, οπότε το κίνητρό του θα είναι ακόμα πιο ισχυρό.

Όμως ο Grosjean θέλει να δοκιμάσει τη τύχη του και σε διαφορετικό είδος μηχανικίνητου αθλητισμού και ο κρυφός του πόθος φαίνεται πως δεν είναι άλλος από τις 24H του Le Mans.

«Οι 24H του Le Mans είναι ο αγώνας που κοιτάω να αγωνιστώ φέτος. Εάν υπάρξει κάποια μεγάλη ευκαιρία, θα την αρπάξω. Θα είναι μια περίοδος 5 εβδομάδων προετοιμασίας ή κάτι τέτοιο, όμως πρώτα πρέπει να κάνω προπόνηση για ένα τρίαθλο. Δεν έχω ρωτήσει την ομάδα ακόμα. Εάν προκύψει κάποια ευκαιρία, θα τους ρωτήσω και θα δούμε τι θα γίνει. Εάν δεν θέλουν να αγωνιστώ είναι ok, το καταλαβαίνω. Έχουμε ήδη πολλούς αγώνες φέτος. Θα ήθελα επίσης να τρέξω και σε αγώνα NASCAR διότι είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να δοκιμάσω και το αυτοκίνητο. Είναι αρκετά περίπλοκο. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον.

Ο Grosjean γίνεται ακόμα ένας οδηγός που εκφράζει την επιθυμία του να τρέξει στον θρυλικό αγώνα. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Fernando Alonso θα τρέξει στην Super Season του WEC με την Toyota στο #8 TS050 Hybrid. Επίσης, το 2015 ο Nico Hulkenberg αγωνίστηκε με την Porsche στις 6H του Spa και στο Le Mans, όπου αναδείχθηκε νικητής.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles