spot_img

Θέλει το πρωτάθλημα το 2020 ο Verstappen

Η Red Bull ολοκληρώνει το 2019 έχοντας ένα εξαιρετικό μονοθέσιο, με τη Honda και τον Max Verstappen να κάνουν τεράστια πρόοδο εξέλιξης.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για τη Red Bull, η οποία ήταν το τρίτο ταχύτερο μονοθέσιο στην Αυστραλία, όμως στη συνέχεια είχε μια ανοδική πορεία. Αποκορύφωμα φυσικά ήταν η νίκη στην Αυστρία δια χειρός Max Verstappen και έπειτα η δεύτερη νίκη στη Γερμανία και η pole position στην Ουγγαρία.

Μπορεί η RB15 να μην έχει κερδίσει έκτοτε, όμως πάντα είναι στη μάχη του βάθρου, με τον Max Verstappen να μιλά για τη φετινή βελτίωση.

Φέτος καταφέραμε να πάρουμε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα. Τώρα θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπέρα και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά. Ήταν μια χρονιά εκμάθησης για τη Honda φέτος και κάναμε καλή πρόοδο. Όλοι στην ομάδα έχουν μεγάλο κίνητρο και θέλουμε να κερδίσουμε.

Μπορεί στην επιστροφή της στην F1 η Honda να μην κατάφερε να έχει την απόδοση που ήθελε, όμως η εξέλιξη των τελευταίων ετών την έχει φέρει σε ένα εξαιρετικό σημείο. Μπορεί να είναι άγνωστη η ακριβής απόδοση της κινητήριας μονάδας σε σχέση με τις Ferrari, Mercedes και Renault, όμως η διαφορά είναι πολύ μικρή πλέον.

Ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner αναγνωρίζει πως έχει ένα πολύ δυνατό πακέτο και είναι αισιόδοξος για το 2020.

Φέτος θα ήταν έτσι κι αλλιώς μια μεταβατική χρονιά και συγχαρητήρια στη Honda για τη πρόοδο που έκανε. Στη Suzuka δεν μπορέσαμε ποτέ να δείξουμε τι μπορεί να κάνει το μονοθέσιο με τον Max. Στη Σιγκαπούρη ξέρουμε που κάναμε το λάθος και είναι θετικό πως με ένα μονοθέσιο που αποδίδει τόσο καλά και τους σταθερούς κανονισμούς, ότι μάθουμε φέτος μπορούμε να το περάσουμε στην RB16. Είναι σημαντικό να μεταφέρουμε το μομέντουμ αυτό από το τέλος της χρονιάς στη χειμερινή περίοδο και ε όλο το 2020.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles