spot_img

Θέμα χρόνου να ανανεώσει ο Hamilton σύμφωνα με τον Wolff

O Lewis Hamilton πηγαίνει στο 2018 δίχως να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως ο Toto Wolff πιστεύει πως η υπογραφή δεν θα αργήσει να μπει.

Ο Βρετανός, κατέκτησε τον τέταρτο παγκόσμιο τίτλο του το 2017 και ανέβηκε στην 1η θέση στον πίνακα των pole position στην ιστορία του σπορ. Τώρα, μπαίνει με φρέσκο αέρα στη νέα αγωνιστική χρονιά και ταυτόχρονα στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του με την Mercedes.

Πλέον στα 33 του χρόνια, ο Hamilton έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον 5ο τίτλο της καριέρας του και να μπει σε ένα ιδιαίτερο κλαμπ οδηγών με τουλάχιστον 5 τίτλους.

Οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Hamilton και Mercedes έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, με τον Wolff να περιμένει από στιγμή σε στιγμή τον Βρετανό να βάλει την υπογραφή του.

Ο Lewis έχει γίνει ένας πολύ σημαντικός πυλώνας μες την ομάδα και δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για το αν θα συνεχίσουμε μαζί. Οι συζητήσεις συνεχίζονται σε ένα πολύ καλό κλίμα και είναι θέμα χρόνου ώστε να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο και να μπουν οι υπογραφές.

Η Mercedes μπαίνει στη νέα χρονιά με στόχο να υπερασπιστεί και τους δύο τίτλους της, με το νέο μονοθέσιο, την W09, να έχει ήδη πάρει μπρος στο εργοστάσιο. Η παρουσίαση του νέου Ασημί Βέλους είναι προγραμματισμένη για τις 22 Φεβρουαρίου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles