spot_img

Το 2020 στο MotoGP θα είναι σεζόν ψυχολογικού πολέμου

Το 2020 θα είναι μια χρονιά όπου οι οδηγοί του MotoGP θα πρέπει δείξουν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό, σύμφωνα με τον Herve Poncharal.

Η σεζόν του MotoGP για το 2020 ξεκινάει το επερχόμενο σαββατοκύριακο, με τον πρώτο αγώνα του στην πίστα της Jerez και η αναμονή έφτασε πλέον στο τέλος της. Μόλις 13 αγώνες έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής σε 8 διαφορετικές πίστες εντός Ευρωπαϊκού εδάφους και δύσκολα θα δούμε αλλαγές με νέες προσθήκες.

Ο Poncharal όντας πολλά χρόνια μέσα στο πρωτάθλημα, μίλησε για την αξία του Πρωταθλητή και τους παράγοντες που θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην έκβασή του.

Το καλεντάρι που έχουμε μας φέρνει σε μια πολύ δύσκολη σεζόν και θα αναδείξει έναν τρομερό οδηγό σίγουρα. Αυτός που θα είναι στη κορυφή στο τέλος θα είναι ένας πραγματικός Πρωταθλητής. Θα είναι ένας ψυχολογικός πόλεμος ανάμεσα στους οδηγούς. Πρέπει να είσαι δυνατός και να μην κάνεις λάθη, να πιέσεις στο όριο αλλά να μην το παρακάνεις. Ο Marc είναι ακόμα ο Marc, παραμένει το φαβορί και ο άρχοντας. Ο Fabio είναι πολύ φιλόδοξος και ο Maverick θέλει να είναι ο νούμερο ένα αντίπαλος του Marc. Επειδή όμως είναι μικρή η σεζόν, μια εγκατάλειψη σε αυτούς τους back-to-back αγώνες θα κοστίσει πολύ. Πρέπει να δείξουν οι οδηγοί ποιος είναι το αφεντικό από τη πρώτη στιγμή. Όλοι θα πιέζουν από την Jerez στο 100% και θα δούμε μεγάλο θέαμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles