spot_img

Ελληνικό Πρωτάθλημα F1: Η αυλαία πέφτει στην Αυστρία

Η πρώτη σεζόν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 ολοκληρώνεται αυτή τη Κυριακή, με το μεγάλο φινάλε να διεξάγεται στην πίστα του Red Bull Ring και το GP Αυστρίας, σε έναν αγώνα που δεν πρέπει να χάσετε.

Η έναρξη του επίσημου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έρχεται με το τέλος του Ελληνικού Πρωταθλήματος, σε μια περίοδο όπου οι Έλληνες οπαδοί απόλαυσαν μοναδικές μάχες σε ένα άκρως πετυχημένο εγχείρημα. Οι οδηγοί είναι έτοιμοι να δώσουν μια τελευταία παράσταση και να προσφέρουν άπλετο θέαμα, με μοναδικές μάχες, σε έναν επίλογο που θα γράψει ιστορία.

Ο Πρωταθλητής Γιώργος Σταματόπουλος, θέλει να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ο Παναγής Δρακάτος δίνει μάχη με τον Κώστα Αναστασάκη για την 2η θέση στο Πρωτάθλημα. Η πίστα του Red Bull Ring θα δώσει την ευκαιρία για κλειστές μάχες, καθώς πλέον όλοι οι οδηγοί τρέχουν για τους δικούς τους λόγους, με την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος να είναι ο μεγάλος στόχος. Η McLaren κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ομάδων, όμως δεν σημαίνει πως στις πίσω θέσεις θα είναι τα πράγματα ήρεμα.

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, αλλάζει ώρα και μεταφέρετε για τις 21:00μμ (9 το βράδυ) της Κυριακής 5 Ιουλίου, αντί για τη συνηθισμένη ώρα στις 18:00μμ, λόγω του αγώνα της Formula 1. Μπορείς να απολαύσεις το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 από το κανάλι του automotonews.gr στο Youtube. Την Κυριακή στις 12:00μμ θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα.

Μπορείς να βρεις το κανάλι του automotonews εδώ, ενώ μπορείς να απολαύσεις τον 10ο αγώνα της χρονιάς από το μαγευτικό Spa στο παρακάτω βίντεο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles