spot_img

Το μάθημα πρωταθλητή που έχει μάθει ο Marquez

Ο Marc Marquez μπορεί να μην κέρδισε στην Αυστρία, όμως μίλησε για τη νοοτροπία νικητή που έχει αποκτήσει, όπως και το μάθημα που πήρε όσο περνούν τα χρόνια και οι τίτλοι.

Μπορεί ο Ισπανός να μην κατάφερε για ακόμα μια φορά να μην κυριαρχήσει έναντι των Ducati στο Spielberg, χάνοντας ακόμα μια νίκη στη τελευταία στροφή από τον Andrea Dovizioso, στη τελευταία πίστα στην οποία δεν έχει κερδίσει στο καλεντάρι. Όμως παρά την ήττα αυτή, η διαφορά του στη βαθμολογία είναι τέτοια ώστε για την ώρα να μην ανησυχεί το ηθικό του να μην πτοείται.

Έχω τη νοοτροπία του νικητή και κάθε αγωνιστικό τριήμερο το προσεγγίζω με στόχο τη νίκη. Το τριήμερο στην Αυστρία, δουλέψαμε σκληρά, σε μια πίστα που ο Dovi είναι πολύ δυνατός, αλλά παλέψαμε μέχρι τέλους. Όμως έχω μάθει εδώ και καιρό πια, ότι αν κερδίσεις τον τίτλο κανείς δεν θυμάται που έχασες, παρά μόνο όταν επιστρέψεις του χρόνου στην ίδια πίστα. Το πιο σημαντικό πράγμα για το πρωτάθλημα, όμως, είναι ότι ακόμα κι όταν δυσκολευόμαστε είμαστε εκεί και το διεκδικούμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles