spot_img

To νέο κράνος του Alonso είναι ότι πιο ωραίο θα δεις σήμερα (pics)

Ο Fernando Alonso θέλει να αλλάξει σελίδα και το δείχνει με κάθε τρόπο, καθώς για το 2018 επέλεξε να αλλάξει τον σχεδιασμό του κράνους του.

Ο Ισπανός, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, μπαίνει σε μια χρονιά όπου οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις είναι περισσότερες από ποτέ. Πέρα από την McLaren, θα δούμε τον Alonso να αγωνίζεται στο WEC με την Toyota, όπου ευελπιστεί να κατακτήσει τις 24H του Le Mans και φυσικά να γίνει και πάλι παγκόσμιος πρωταθλητής. Επιπλέον, θέλει να φτάσει πιο κοντά στον μεγάλο του στόχο, ο οποίος είναι το “Triple Crown” του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που περιλαμβάνει το GP του Monaco, το Indy 500 και φυσικά τον μεγαλύτερο αγώνα όλων, τις 24H του Le Mans.

Η εποχή της Honda είναι πλέον παρελθόν και πάλι στην McLaren και ο Alonso θέλει να ξεγράψει από το μυαλό του τα τρία τελευταία χρόνια αποτυχίας. Ένας από τους τρόπους που επέλεξε, είναι να ανασχεδιάσει το κράνος με το οποίο θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, ο νέος σχεδιασμός είναι αρκετά ρετρό, με το εμπρός μέρος να έχει πλέον πιο σκούρο μπλε χρώμα. Στο πλάι βλέπουμε τις λωρίδες που είχε στο κράνος του στο Indy 500, ενώ από τη μέση και πίσω έχουμε το κλασικό μπλε των Αστούριας και τα χρώματα της ισπανικής σημαίας.

Το ίδιο κράνος θα χρησιμοποιήσει και στο WEC με την Toyota, με τη μόνη διαφορά να είναι πως στην F1, θα είναι διακριτός ο αριθμός 14 στο πάνω μέρος του κράνους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles