spot_img

To τρομακτικό ατύχημα του Isaakyan στις 6H του Spa (vid)

To πρώτο δείγμα για το τι έγινε στο ατύχημα του #17 LMP1 της SMP Racing στον πρώτο αγώνα της Super Season είναι πλέον στη δημοσιότητα και προκαλεί τρόμο.

Κατά τη διάρκεια των 6H του Spa, είδαμε το αγωνιστικό στην έξοδο της Radillion να είναι διαλυμένο στο εμπρός και πίσω μέρος, με τον Matevos Isaakyan να βγαίνει από το #17 δίχως τραυματισμούς. Οι κάμερες της κάλυψης του αγώνα δεν κατέγραψαν το ατύχημα και για αρκετές ημέρες δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όμως, ένας θεατής με ερασιτεχνική κάμερα πρόλαβε να καταγράψει το τρομακτικό όπως φαίνεται από βίντεο ατύχημα στο οποίο δείχνει το BR1 να απογειώνεται και να κάνει τούμπες στον αέρα κυριολεκτικά. Πολλά ερωτηματικά είχαν δημιουργηθεί από την Παρασκευή και το παράξενο ατύχημα του Piettro Fittipaldi στην Eau Rouge που τον έστειλε στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια.

Όμως, όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο, ο Isaakyan ήταν εκτός πίστας, πατώντας μάλιστα πάνω στα σαμαράκια που έχουν τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, ο εργοστασιακός οδηγός της Porsche, Laurence Vanthoor στο twitter δήλωσε πως με τα συγκεκριμένα σαμαράκια ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ένα τέτοιο ατύχημα.

Έρευνες ήδη λαμβάνουν χώρα μεταξύ της ομάδα της SMP αλλά και της BR Engineering που σχεδίασε το αγωνιστικό και της Dallara που το κατασκευάζει. Τόσο όμως η SMP αλλά και η Dragonspeed που έχουν το ίδιο αγωνιστικό, έχουν μιλήσει για πολλαπλά προβλήματα με τα ηλεκτρικά.

Δες το τρομακτικό ατύχημα στο παρακάτω βίντεο…

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles