spot_img

Τουλάχιστον 5 νίκες το 2019 η Red Bull σύμφωνα με τον Marko

O αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull Racing, Helmut Marko, πιστεύει πως οι «ταύροι» θα πάρουν αρκετές νίκες μέσα στο 2019.

Η αυστριακή ομάδα άλλαξε σελίδα και κύριο συνεργάτη, μιας και από το 2019 θα φοράει κινητήρες της Honda, βάζοντας τέλος στη συνεργασία της με τη Renault έπειτα από 12 χρόνια. Η κίνηση αυτή ήρθε μετά από μια πολύ ομαλή χρονιά του ιαπωνικού εργοστασίου με την Toro Rosso τη περασμένη σεζόν, δίνοντας τις διαπιστεύσεις στους τέσσερις φορές πρωταθλητές να υπογράψουν μαζί τους πολυετές συμβόλαιο.

Οι χειμερινές δοκιμές δεν έδειξαν τη πραγματική ταχύτητα της RB15, με τον Marko τώρα να δηλώνει σίγουρος πως η Red Bull θα κερδίσει αγώνες φέτος, αλλά θα είναι μάλιστα και η δεύτερη ταχύτερη ομάδα.

Η Ferrari φέτος είναι το φαβορί. Όμως εμείς θα πάρουμε τουλάχιστον 5 νίκες και ταχύτερη θα είναι μόνο η Ferrari. Ήταν τόσο γρήγορη σα να είχαν ήδη ολοκληρώσει μία εβδομάδα δοκιμές. Στις χειμερινές δοκιμές μείναμε λίγο πίσω λόγω των δύο ατυχημάτων του Gasly και χάσαμε χρόνο. Φέραμε πράγματα τα οποία δεν εξελίχθηκαν πλήρως λόγω των συγκρούσεών του. Ειδικά το δεύτερο ατύχημα ήταν ιδιαίτερα αχρείαστο και πρέπει να δείχνει περισσότερη πειθαρχία από εδώ και πέρα.

Η Red Bull έκλεισε το 2018 πολύ δυνατά, έχοντας κλείσει τη διαφορά από τις Mercedes και Ferrari, όμως ενδιαφέρον θα έχει το κατά πόσο αληθινός θα βγει ο Marko, ειδικά από τη στιγμή που βγάζει τους πρωταθλητές εκτός εξίσωσης.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles