spot_img

Toyota GT86 με την υπογραφή της Gazoo Racing

H Toyota ανακοίνωσε μια νέα βελτιωμένη έκδοση του εκρηκτικού της GT86, όμως τώρα θα έχει τη πινελιά της Gazoo Racing, ένα brand που προωθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες η ιαπωνική φίρμα.

Το σπορ αυτοκίνητο έχει σημαντικές στυλιστικές αλλαγές σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη έκδοση. Αρχικά από το εμπρός μέρος, βλέπουμε ένα μπροστινό διαχωριστικό, στο πλάι οι ποδιές είναι μεγαλύτερες δίνοντας περισσότερη κάθετη δύναμη. Επιπλέον, διαθέτει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με κόκκινες δαγκάνες και σύστημα πέδησης της Brembo. Εσωτερικά έχουμε λίγες αλλαγές, με το δερμάτινο τιμόνι και το λογότυπο της Gazoo να κάνουν τη διαφορά. Το σύστημα ψυχαγωγίας με δυνατότητα GPS είναι αυτό που ξεχωρίζει, σε μια κίνηση της εταιρίας να κάνει την έκπληξη.  

Μηχανικά δεν υπάρχουν διαφορές με τον τετρακύλινδρο κινητήρα 2.000 κυβικών να παράγει 207 ίππους και 212 Nm ροπής. Διατίθεται είτε με ένα αυτόματο είτε με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Το 86 GR Sport είναι ένα από τα πολλά βελτιωμένα μοντέλα που ετοιμάζει η Gazoo Racing, το brand με το οποίο η Toyota θα προσφέρει σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles