spot_img

Toyota Supra με της ευλογίες της Gazoo Racing

H Toyota ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της νέας Supra και σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, θέλει να αλλάξει την ιστορία του μοντέλου, προσθέτοντας νέο αίμα.

Η Toyota Supra είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μοντέλα που περιμένουμε να δούμε επιτέλους στους δρόμους. Το 2019 πλησιάζει και το σπορ αυτοκίνητο της ιαπωνικής εταιρίας, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την BMW.

Στα πλαίσια του Tokyo Motor Show, νέες πληροφορίες βγαίνουν προς τα έξω, όπως φήμες και επίσημες δηλώσεις. Το πιο “καυτό” θέμα των τελευταίων ωρών είναι το ενδεχόμενο η νέα Supra να μη φέρει το σήμα της Toyota, αλλά εκείνο της Gazoo. H Gazoo είναι θυγατρικό band των Ιαπώνων, υπεύθυνη για τις αγωνιστικές δραστηριότητες της εταιρίας με καλύτερο παράδειγμα το WEC, αλλά και για τα επερχόμενα και μη μοντέλα δρόμου υψηλών επιδόσεων.

Ο Shigeki Tomoyama που είναι υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος και όχι μόνο της Toyota Gazoo Racing, δήλωσε στο Τόκιο.

«H Supra θα είναι από την Gazoo. «Το νέο μοντέλο πρέπει πρώτα να προσελκύσει τους ήδη υπάρχοντες ιδιοκτήτες του. Το παλιό μοντέλο είχε 6κύλινδρο εν σειρά κινητήρα, δύο τούρμπο και κίνηση στους πίσω τροχούς. Το νέο αυτοκίνητο πρέπει να έχει την ίδια φιλοσοφία

Η νέα Supra, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα φέρει κινητήρες που θα έχουν την υπογραφή της BMW, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και ένα υβριδικό σύστημα. Η ισχύς αναμένεται να φτάσει τους 330 ίππους, με το βάρος να μην υπερβαίνει τα 1500 κιλά. Τέλος, άγνωστο παραμένει προς το παρόν εάν το κιβώτιο θα είναι αυτόματο ή χειροκίνητο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles