spot_img

Τραυματίστηκε στη Jerez ο Marquez

Ο Marc Marquez είχε μια άσχημη πτώση στην πρώτη μέρα δοκιμών της Jerez και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας.

Ο 8-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν στη 4η θέση στη κατάταξη όταν είχε πτώση και του προκάλεσε εξάρθρωση ώμου, κάτι που του έφερε άσχημες μνήμες. Μόλις πέρυσι, ο Marquez είχε προβεί σε επέμβαση στον αριστερό ώμο που τον ταλαιπωρούσε καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχοντας πτώσεις που τον επιβάρυναν.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς και επέστρεψε στην πίστα, ολοκληρώνοντας στην 6η θέση της κατάταξης, με τον ίδιο να μιλά για τη πτώση του.

Ήταν δικό μου το λάθος. Άνοιξα τη γραμμή μου και πάτησα σε κάτι υγρά σημεία κι έχασα το εμπρός μέρος. Δεν ήμουν με πολλά χιλιόμετρα, αλλά έπεσα άσχημα στα χαλίκια και είχα μια μικρή εξάρθρωση στο δεξί μου ώμο. Τον καλό. Γι’ αυτό και πήγα στο Ιατρικό Κέντρο. Αλλά παρά τον πόνο όλα ήταν καλά και για αυτό συνέχισα, διότι ήταν σημαντικό να δοκιμάσω τα νέα εξαρτήματα. Μετά την πτώση έριξα λίγο το ρυθμό μου και απλά δοκίμαζα πράγματα. Είμαι χαρούμενος όμως, διότι δώσαμε καλή πληροφόρηση στους Ιάπωνες για να βελτιώσουν τη μοτοσυκλέτα το χειμώνα. Εδώ στην Jerez, το πλαίσιο είναι πολύ σημαντικό κι εκεί δουλέψαμε κυρίως. Έχω δυο διαφορετικά πλαίσια εδώ. Έχουν τα καλά τους σημεία και τα άσχημα. Προσπαθούμε να τα κατανοήσουμε και από τις δυο αυτές κατευθύνσεις, ώστε να έχουμε μόνο μία για τον Φεβρουάριο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles