spot_img

Τρία μέλη ομάδων εξετάζονται για κορωνοϊό – Νέα μέτρα από τις ομάδες

Δύο ομάδες φαίνεται πως βλέπουν το προσωπικό τους να έχει τα συμπτώματα του Covid-19, με το GP Αυστραλίας να αποκτά ακόμα έναν πονοκέφαλο.

Δύο μέλη του προσωπικού από την Haas και ένα από την McLaren έχουν δεχθεί τεστ για τον κορωνοϊό και αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα. Τα τρία αυτά μέλη εμφάνισαν συμπτώματα και έχουν απομονωθεί στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους για προληπτικούς λόγους, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα ανάμεσα στις ομάδες, την FiA ή την Pirelli από όσους έχουν ταξιδέψει για το πρώτο GP της χρονιάς. Η δράση ξεκινάει σε λιγότερο από 48 ώρες και δεν αποκλείεται να έχουμε ανακοινώσεις σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα.

Επιπλέον, ακυρώθηκε η υπογραφή αυτογράφων των οδηγών με τους οπαδούς, η Renault ακύρωσε συνέντευξη Τύπου των Daniel Ricciardo και Esteban Ocon, ενώ η Red Bull απαγόρεψε οποιονδήποτε να πλησιάσει τους Max Verstappen και Alexander Albon στα δύο μέτρα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο αγώνας της Αυστραλίας για την ώρα θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ αργότερα μέσα στον μήνα θα διεξαχθεί το GP του Μπαχρέιν δίχως θεατές. Το GP Κίνας είναι το μοναδικό που έχει ακυρωθεί μέχρι σήμερα, ενώ εξελίξεις αναμένονται για το GP στο Βιετνάμ, το οποίο δεν είναι σίγουρο πως θα διεξαχθεί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles