spot_img

Τυφώνας απειλεί τον αγώνα του GP Ιαπωνίας

Οι διοργανωτές του GP Ιαπωνίας στη Suzuka έρχονται αντιμέτωποι με τις δυνάμεις της φύσης, καθώς ο τυφώνας Hagibis θα κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Ο Hagibis ξεκίνησε στα ανοικτά νερά του Ειρηνικού Ωκεανού και γρήγορα ξεπέρασε την αρχική εκτίμηση της Κατηγορίας 4. Σήμερα, το νέο δελτίο πρόγνωσης κάνει λόγω για έναν σούπερ τυφώνα κατηγορίας 5 με ανέμους που πλησιάζουν τα 300 χλμ/ώρα.

Αναμένεται να φτάσει στο τέλος της εβδομάδας στην Ιαπωνία και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να χτυπήσει τη πίστα της Suzuka το Σάββατο. Αυτό αναμένεται να επηρεάσει τον αγώνα και τη διεξαγωγή του τριημέρου στο σύνολό του, με τις ομάδες να έχουν έναν επιπλέον πονοκέφαλο να ανησυχούν.

Το 2004 ο τυφώνας Ma-On χτύπησε τη πίστα της Suzuka το Σάββατο και μετέφερε τις κατατακτήριες για τη Κυριακή το πρωί, ενώ και το 2010 λόγω κακοκαιρίας μεταφέρθηκαν για την ημέρα του αγώνα. Το 2014 επίσης, τυφώνας περνούσε μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη πίστα, με τις συνθήκες να είναι βρόχινες και πλέον είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αν όμως τελικά ο τυφώνας χτυπήσει την ημέρα του αγώνα τότε δεν αποκλείεται να έχουμε και ακύρωσή του, κάτι το οποίο το απευχόμαστε. Όμως, σίγουρα οι διοργανωτές πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη κατάσταση η οποία έρχεται να επηρεάσει το GP Ιαπωνίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles