spot_img

Vandoorne: «Μεγάλη η πίεση προς τη McLaren το 2018»

Ο Stoffel Vandoorne πιστεύει πως η φετινή χρονιά είναι πολύ σημαντική για την McLaren, καθώς πλέον υπάρχουν νέοι και υψηλοί στόχοι.

Το 2018 αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα του Woking, καθώς η εποχή της Honda ολοκληρώθηκε και πλέον ο προμηθευτής κινητήρων είναι η Renault. H νέα αυτή συνεργασία σημαίνει αυτόματα και αλλαγή των στόχων της βρετανικής ομάδας, καθώς πλέον πρέπει να κοιτάει ψηλά και να αποδείξει πως έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Το γεγονός όμως, πως η Renault θα δίνει κινητήρες στην McLaren, την φέρνει αυτόματα αντιμέτωπη με την Red Bull και την ίδια την γαλλική ομάδα όσον αναφορά τη ταχύτητα. Σε αυτό, φαίνεται πως βασίζεται και ο 25χρονος Βέλγος οδηγός.

Το 2018, η πίεση προς τη McLaren θα είναι πολύ μεγάλη, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με τα κατάλληλα σημεία αναφοράς, όπως η Red Bull η οποία κέρδισε αγώνες πέρυσι. Η Renault είχε επίσης καλά αποτελέσματα. Η πίεση υπάρχει και είναι καλό αυτό, καθώς μας βοηθάει να προοδεύσουμε.

Ο Vandoorne επισκέφθηκε το Woking και δοκίμασε την MCL-33 στον προσομοιωτή και είχε την ευκαιρία να κάνει τις πρώτες σημαντικές συζητήσεις με τους μηχανικούς του για τη νέα χρονιά.

Δοκίμασα μια ημέρα στον προσομοιωτή με τους μηχανικούς μου και είχα την ευκαιρία να πάρω τη πρώτη αίσθηση από το μονοθέσιο του 2018 και είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους μηχανικούς μου. Η αλλαγή είναι μεγάλη για εμάς, ενώ όλοι δείχνουν να έχουν μεγάλο κίνητρο να ξεκινήσουν οι δοκιμές και να δούμε που είμαστε στη πίστα. Στη Βαρκελώνη θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το πώς θα εξελιχθεί η σεζόν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles