spot_img

Βάθρα και όχι νίκες ο στόχος της Red Bull για το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Max Verstappen πιστεύει πως οι νίκες δεν είναι πλέον ο στόχος για τη Red Bull Racing στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, έχοντας πέσει πίσω σε ανταγωνιστικότητα.

Ο Ολλανδός διανύει μια αρκετά καλή χρονιά, έχοντας κατακτήσει δύο νίκες στην Αυστρία και στη Γερμανία και τη πρώτη του pole position στην Ουγγαρία που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε νίκη. Η δυναμική της Honda βελτιώθηκε και η Red Bull κατασκεύασε και πάλι ένα πολύ καλό μονοθέσιο, όμως στους τελευταίους αγώνες τα αποτελέσματα δεν είναι τα ίδια.

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Ολλανδός μετράει ένα βάθρο στη Σιγκαπούρη και δύο εγκαταλείψεις που τον έχουν ρίξει στη 4η θέση της βαθμολογίας με 212 βαθμούς, όσους και ο Sebastian Vettel.

Με τέσσερις αγώνες να απομένουν, η F1 ταξιδεύει στο Μεξικό, όπου ο Verstappen έχει κερδίσει τα τελευταία δύο χρόνια, όμως δεν περιμένει κάτι ιδιαίτερο.

Πιστεύω πως δεν υπάρχει πίστα όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αξιόλογο. Αν μπορέσουμε να τερματίσουμε κοντά στο βάθρο ή εντός βάθρου, τότε αυτό θα είναι το μέγιστο για εμάς για την ώρα. Μπορεί να ήμασταν πολύ δυνατοί τα τελευταία χρόνια, όμως πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Όμως τη φετινή χρονιά έχουμε δυσκολευτεί, ειδικά με τη σωστή ισορροπία του μονοθεσίου. Οπότε δεν μας περιμένω να επαναλάβουμε την επίδοση των τελευταίων ετών, ειδικά όταν βλέπεις τη Ferrari που είναι απίστευτα γρήγορη στις ευθείες. Οπότε αν μπορέσουμε να παλέψουμε για το βάθρο, θα έχουμε κάνει καλή δουλειά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Red Bull φαίνεται πως έχει βρεθεί με τη πλάτη στο τοίχο στους τελευταίους αγώνες, καθώς δυσκολεύεται να βρει τη κατάλληλη ισορροπία μεταξύ εμπρός και πίσω μέρους, κάτι που την πληγώνει στην απόλυτη ταχύτητα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles