spot_img

Υπάρχει βελτίωση στη Ducati, αλλά…

Ο Andrea Dovizioso της Ducati έμεινε ευχαριστημένος μετά τη πρώτη μέρα δοκιμών στη Jerez, όμως δεν έκρυψε κάποιες από τις ανησυχίες του σχετικά με τον ρυθμό βελτίωσης.

Ο Ιταλός είχε ένα 2019 με τα πάνω του αλλά και τα κάτω του, με τη GP19 να έχει αρκετά προβλήματα στο στήσιμο και κυρίως στις στροφές, όπου και υστερούσε εκ των αντιπάλων της. Αυτό θα προσπαθήσει η Ducati με το σασί να βελτιώσει, αλλά γνωρίζουν πως θα πάρει αρκετό χρόνο.

Δεν καταφέραμε να κάνουμε όλα όσα θα θέλαμε, αλλά δουλέψαμε και πάλι με το πλαίσιο και ήταν πολύ σημαντικό να γίνει αυτό εδώ, σε αυτή την πίστα. Η αίσθηση είναι καλή, αλλά υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Η βελτίωση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο θα θέλαμε, αλλά είναι λογικό μιας και το πλαίσιο αυτό είναι πολύ διαφορετικό. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να το μελετάμε, να το αναλύουμε και να κάνουμε κι άλλο βήμα στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος με τη βελτίωσή μας, αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλη.

Το πιο σημαντικό σε αυτό το στάδιο είναι η κατανόηση και δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό. Σε αυτό πρέπει να ρίξουμε το βάρος. Θα θέλαμε λίγη περισσότερη βελτίωση μέσα στις στροφές, αλλά κάναμε το βήμα. Τώρα είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως το κάναμε, για να προχωρήσουμε κι άλλο μπροστά. Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω. Δουλέψαμε με το πλαίσιο, αλλά αύριο θα εστιάσουμε σε άλλα πράγματα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles