spot_img

Verstappen: «Χαμένη ευκαιρία το 2017»

Ο Max Verstappen πιστεύει πως το 2017 ήταν μια ευκαιρία που δεν άρπαξε η Red Bull, ενώ ο ίδιος τόνισε πως έμαθε πολλά.

Ο Ολλανδός είχε συνολικά φέτος μια πολύ καλή χρονιά παίρνοντας δύο νίκες σε Μαλαισία και Μεξικό, όμως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος υπέφερε από τις πολλές εγκαταλείψεις. Δεν έλειψαν και οι επαφές φυσικά με άλλα μονοθέσια, όμως σύμφωνα με τον ίδιο η φετινή χρονιά ήταν θετική.

Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά θετική με τις δύο νίκες, όμως ήταν μια χαμένη ευκαιρία το 2017. Αποτύχαμε στο να τερματίζουμε συνεχώς, κάτι το οποίο πρέπει να βελτιώσουμε για του χρόνου. Πιστεύω πως ήταν μια πολύτιμη χρονιά. Ήταν για ενδυνάμωση χαρακτήρα. Πρέπει να μένεις θετικός στις δύσκολες στιγμές, οι οποίες ήταν πολλές φέτος.

Στη συνέχεια, ο Verstappen αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο ίδιος μπορεί να πει στην ομάδα που πρέπει να βελτιώσει το μονοθέσιο. Επίσης, ήταν ευχαριστημένος από το γεγονός πως η Red Bull κατάφερε να αντεπιτεθεί στο δεύτερο μισό και να κλείσει τη ψαλίδα από τις Mercedes & Ferrari.

Μπορώ να δείξω στην ομάδα που πρέπει να βελτιωθεί το μονοθέσιο, όμως μετά είναι στο χέρι τους να σχεδιάσει τα μέρη τα οποία θα το κάνουν ταχύτερο. Φέτος έκαναν εξαιρετική δουλειά. Είναι κρίμα που δεν είχαμε από την αρχή τη ταχύτητα. Δείχνει όμως πως η ομάδα μπορεί γρήγορα να αλλάξει τα πράγματα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles