spot_img

Verstappen: «Είμαστε πολύ αργοί και στις ευθείες»

Ο Max Verstappen τόνισε πως η Red Bull δεν πρέπει να βελτιωθεί μόνο στον τομέα του μονοθεσίου, αλλά και στη κινητήρια μονάδα.

Ο Ολλανδός είχε δύο πολύ διαφορετικούς αγώνες στο Red Bull Ring, εγκαταλείποντας στον πρώτο, ενώ στον δεύτερο έκλεισε το βάθρο των κινητών πίσω από τις δύο Mercedes. Οι «ταύροι» έδειξαν τουλάχιστον στην Αυστρία να είναι η δεύτερη δύναμη προς το παρόν, όμως το Hungaroring που αποτελεί τον τρίτο αγώνα του Πρωταθλήματος είναι μια πολύ διαφορετική πίστα.

Ο Verstappen τώρα, μιλάει για το γεγονός πως η ομάδα του θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Όμως, όπως η ίδια έχει εντοπίσει, υστερεί της Mercedes και στις ευθείες, κάτι το οποίο σημαίνει πως και η Honda χρειάζεται να αποδώσει περισσότερο στην επόμενη αναβάθμιση.

Προφανώς και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιώνουμε το μονοθέσιο συνεχώς. Όπως επίσης και στον κινητήρα θέλουμε βελτίωση, γιατί ξεκάθαρα είμαστε πολύ αργοί στις ευθείες επίσης. Νομίζω πως είναι λίγο πολύ και στους δύο τομείς όπου χρειάζεται να δουλέψουμε.

Για τον τρίτο αγώνα του Πρωταθλήματος της F1, ο Verstappen παραμένει αισιόδοξος, αλλά στάθηκε περισσότερο στη φύση της πίστας της Βουδαπέστης.

Είμαστε έτοιμοι πλέον για μια νέα πίστα. Η πίστα της Ουγγαρίας είναι πολύ διασκεδαστική να την οδηγείς με αυτά τα μονοθέσια υψηλής κάθετης δύναμης, οπότε για να δούμε τι θα γίνει. Φυσικά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, ώστε να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε απέναντι στις Mercedes και στους υπόλοιπους. Είναι μια πολύ πιο τεχνική πίστα από την Αυστρία. Έχει πολλές στροφές και αν πάρεις λάθος μία, τότε είσαι στη λάθος θέση για την επόμενη, ειδικά στο δεύτερο κομμάτι. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά στο set-up, κάτι το οποίο είναι το κλειδί στην Ουγγαρία. Θέλουμε μια πολύ σταθερή ισορροπία, ένα μονοθέσιο που ανταποκρίνεται καλά στις στροφές.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Ολλανδός κατέκτησε το 2019 την pole position στο Hungaroring, όμως στον αγώνα ηττήθηκε από τον Lewis Hamilton, σε μια εντυπωσιακή μάχη που έδωσαν οι δυο τους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles