spot_img

Verstappen: «Στο όριο αν θες να είσαι γρήγορος στο Mονακό»

Ο Max Verstappen ανυπομονεί να αγωνιστεί στο GP του Μονακό, καθώς θέλει κάτι καλύτερο από τον καταστροφικό αγώνα του 2016.

Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull, είχε ένα εφιαλτικό αγώνα στο Μόντε Κάρλο την περασμένη σεζόν, καθώς είχε πολλές επαφές με τον τοίχο. Αυτό ήταν ότι χειρότερο για τον ίδιο, μιας και στο προηγούμενο GP, είχε πάρει μια φανταστική νίκη.

Στις κατατακτήριες, είχε χτυπήσει στις μπαριέρες στο σύμπλεγμα των στροφών της πισίνας, ενώ στον αγώνα κατέληξε επίσης στις μπαριέρες λίγο πριν το μέσον του αγώνα.

Μιλώντας για τον φετινό αγώνα, ο Verstappen δήλωσε:

«Δεν υπάρχει γύρος όπου ρισκάρεις λιγότερο εδώ. Πρέπει να είσαι στο όριο, αν θες να είσαι γρήγορος στο Μονακό. Οι συγκρούσεις που είχα πέρυσι ήταν ατυχείς, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την αυτοπεποίθησή μου για φέτος. Με κάνει να θέλω να αποδώσω καλύτερα και να μάθω από τα λάθη μου. Έχουμε πολλά να μάθουμε από το μονοθέσιο όσον αναφορά το set-up, καθώς όλα εξελίσσονται γρήγορα και δεν έχουμε οδηγήσει ξανά αυτά τα μονοθέσια σε στενά σιρκουί».

Όσον αναφορά την προετοιμασία, ο Ολλανδός τόνισε πως είναι λίγο διαφορετικά απ’ότι στους άλλους αγώνες.

«Η προετοιμασίες για το Μονακό είναι πάντα διαφορετικές σε σχέση με άλλες πίστες. Πιέζεις όλο και πιο αργά όσο περνάει η ώρα και το σ/κ. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις τα όρια προσεκτικά. Πιστεύω πως με τα νέα μονοθέσια, οι στροφές της πισίνας είναι οι πιο δύσκολες στροφές φέτος».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles