spot_img

Verstappen: «Θα κέρδιζα κι εγώ πρωταθλήματα αν ήμουν στη Mercedes»

Ο Max Verstappen επανέλαβε πως στο μονοθέσιο της Mercedes είναι πιο εύκολο να πάρεις τίτλους, όμως αναγνωρίζει την αξία του Lewis Hamilton.

Ο Ολλανδός είχε μια πολύ καλή σεζόν το 2019, παίρνοντας τρεις νίκες σε Αυστρία, Γερμανία και Βραζιλία, ενώ κατέληξε στη 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από τους δύο οδηγούς των Πρωταθλητών. Τώρα όμως θέλει να πάει ένα βήμα παραπάνω το 2020 και θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με τη Red Bull που βρίσκεται σε καλό δρόμο με την εξέλιξη.

Μιλώντας για την Mercedes, δήλωσε πως δεν θα είχε αλλάξει κάτι αν οδηγούσε εκείνος για εκείνη, ενώ αναγνώρισε τον Hamilton ως έναν από τους καλύτερους στην ιστορία.

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα υπήρχε η ίδια εξέλιξη αν ήμουν στο μονοθέσιο της Mercedes, θα ήμουν εγώ πρωταθλητής. Το 60% των οδηγών του grid θα μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα με τη Mercedes. Εξαρτώνται πάρα πολλά από το μονοθέσιο. Ο Lewis είναι πολύ γρήγορος και ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της Formula 1, αλλά μπορεί να νικηθεί. Έχει ένα πολύ καλό μονοθέσιο και ο teammate του δεν είναι καθόλου στο επίπεδό του. Όταν όλη η ομάδα είναι γύρω σου, τότε όλα είναι πολύ πιο εύκολα. Και όσο καλύτερο είναι το μονοθέσιό σου, τόσο πιο εύκολο είναι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σχόλιο: Ο Verstappen μπορεί να βγάζει έναν ζήλο που η Red Bull δεν έχει καταφέρει ακόμα να του δώσει μονοθέσιο αντάξιο της Mercedes, όμως μιλάει και με πείρα, την οποία αποκόμισε φέτος, έχοντας όλη την ομάδα πίσω του. Βελτιώνεται συνεχώς και θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε ενάντια στον 6 φορές Πρωταθλητή του χρόνου, διότι είναι ένας οδηγός που το ταλέντο του, μπορεί να τον φέρει μελλοντικά στη κορυφή. Τέλος, δεν είναι και άστοχες δηλώσεις εάν αναλογιστούμε πως το μετεγγραφικό παζάρι του 2020 είναι μεγάλο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles