spot_img

Vettel: «Αξίζει το πρωτάθλημα ο Hamilton»

Ο Sebastian Vettel μίλησε για το συνδυασμό Lewis Hamilton και Mercedes, που τον κάνουν έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο να κερδίσει.

Ο Γερμανός είχε δύο χρονιές το 2017 και το 2018 όπου είχε την ευκαιρία να κυνηγήσει τον τίτλο και να σπάσει τη κυριαρχία της Mercedes, όμως και τις δύο φορές ο Hamilton κατέκτησε τον τίτλο και πλέον είναι στο τοπ 3 όλων των εποχών σε πρωταθλήματα με 5 και φέτος θα σκαρφαλώσει στη 2η θέση, ένα μόλις πίσω από τον Michael Schumacher.

Μπορεί η Mercedes να έχει το απόλυτο στην υβριδική εποχή, όμως ο Vettel πιστεύει πως η δυναμική του Hamilton, μαζί με το μονοθέσιο που έχει κάνει τη διαφορά στη πίστα.

Η Mercedes είχε συνολικά το ταχύτερο μονοθέσιο τα τελευταία δύο χρόνια. Και πιστεύω πως υπάρχουν οδηγοί που θα μπορούσαν να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό. Είναι ο συνδυασμός. Όσο μπορεί να μην απολάμβανα τα χρόνια που κέρδιζε, πρέπει να εκτιμήσεις το γεγονός πως είναι ο συνδυασμός μονοθεσίου και οδηγού. Δεν είναι μόνο η Mercedes ή μόνο ο Lewis. Είναι και τα δύο μαζί όπου έχουν φτάσει στο σημείο να είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους κερδίσεις. Άκρως σταθεροί, με ελάχιστα λάθη. Οπότε πρέπει να συγχαίρουμε και εκείνον αλλά και την ομάδα του. Αξίζει το πρωτάθλημα και νομίζω είναι δίκαιο πως πρέπει να αναφέρουμε και τους δύο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Vettel, έπειτα από δύο χρονιές που διεκδίκησε το πρωτάθλημα, είναι φέτος στη 5η θέση της βαθμολογίας με 194 βαθμούς, 128 πίσω από τον Hamilton.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles