spot_img

Vettel: «Δεν μας λείπει τίποτα, πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα»

Ο Sebastian Vettel προσπαθεί να εμψυχώσει την ομάδα της Ferrari, καθώς πρέπει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά της μέσα στη σεζόν.

Το 2019 είναι μια χρονιά που η Ferrari πρέπει να μάθει από τα λάθη της και να τα μετουσιώσει σε αποτελέσματα την επόμενη σεζόν. Έχει χάσει νίκες μέσα από τα χέρια της είτε από λάθη οδηγών της, είτε από προβλήματα αξιοπιστίας. Από την άλλη όμως, ο ρυθμός εξέλιξης μετά το καλοκαίρι είναι τέτοιος όπου έχει δώσει στη Ferrari 5 pole position και 3 νίκες στη Scuderia που φαίνεται ότι θα είναι στο παιχνίδι της νίκης σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, στο τομέα της κινητήριας μονάδας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, μιας και αναγνωρίζεται ως ο κορυφαίος και με διαφορά από τους τέσσερις. Αυτό φάνηκε και στο GP Ιαπωνίας όταν ο Lewis Hamilton με DRS δεν μπορούσε να προσπεράσει τον Vettel στη μάχη της 2ης θέσης, με τον Γερμανό να μη χρειάζεται καν να αμυνθεί.

Τώρα όμως, ο Vettel θέλει να δει όχι πιο σκληρή δουλειά, αλλά καλύτερη δουλειά από την ομάδα στο σύνολο, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει ξανά πρωτάθλημα.

Προφανώς και δεν είμαι χαρούμενος με το γεγονός πως δεν είχαμε τη χρονιά που θα θέλαμε. Δεν πιστεύω πως μας λείπει τίποτα για να κερδίσουμε. Είμαστε πολύ προσηλωμένοι, δουλεύουμε πολύ σκληρά αλλά δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε. Πρέπει απλά να δουλέψουμε καλύτερα. Η Mercedes το έχει δείξει αυτό τα τελευταία χρόνια κι εμείς δεν είμαστε ακόμα σε αυτή τη θέση. Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να δουλέψουμε πιο σκληρά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα. Δεν είναι μόνο ένα πράγμα το οποίο μπορούμε να βελτιώσουμε. Είναι πολλά μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα ο καθένας μας και είναι ένας τρόπος για να ανέβουμε επίπεδο. Ελπίζω στη Mercedes να βαρεθούν να κερδίζουν και μένει να δούμε τι θα γίνει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Ferrari ετοιμάζεται ήδη για το 2020, έχοντας φέρει αναβαθμίσεις φέτος που προορίζονταν για το μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς. Επιπλέον το γεγονός πως ξέρει πολύ καλά τις αδυναμίες της, της δίνει μια πολύ καλή βάση και μπορείς να διαβάσεις περισσότερα γι’αυτό εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles