spot_img

Vettel: «Δεν υπάρχει πρόσφυση, τα ελαστικά δεν λειτουργούν σωστά»

O Sebastian Vettel ήταν έντονα προβληματισμένος από την Παρασκευή στο Μεξικό, καθώς τίποτα δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε για τη Ferrari.

H Scuderia ήταν μια από τις πολλές ομάδες που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στις ελεύθερες δοκιμές στο Αutodromo Hermanos Rodriguez, σε μια ημέρα που είχαμε πολλά ερωτηματικά. Όπως και οι οδηγοί της Mercedes έτσι και οι οδηγοί της Ferrari είχαν έλλειψη πρόσφυσης και έμειναν επίσης πάνω από 1 δευτερόλεπτο πίσω από της Red Bull.

Όπως αναφέρει και ο Vettel, o ίδιος και η ομάδα του πρέπει να βρουν λύσεις ώστε να κάνουν το μονοθέσιο να δουλέψει το Σάββατο, ώστε να έχουν μια καλή βάση για τον αγώνα.

Είχε ενδιαφέρον να συγκρίνουμε τα πακέτα που είχαμε σήμερα το πρωί και το απόγευμα, καθώς έπρεπε να προετοιμαστούμε και για τις κατατακτήριες αλλά και για τον αγώνα. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε το μονοθέσιο να δουλέψει σωστά. Στον τελευταίο γρήγορο γύρο δυσκολευτήκαμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία και πήραμε το μέγιστο από τα ελαστικά. Το πιο δύσκολο σημείο όμως είναι πως δεν έχουμε πρόσφυση και κάθετη δύναμη πράγμα που μας κάνει να γλιστράμε και να μην έχουμε καθόλου πρόσφυση. Θα προσπαθήσουμε να τα φτιάξουμε όλα για το Σάββατο. Πρέπει να είναι η προτεραιότητα μας. Πιστεύω πως όλοι μπορούν να βελτιωθούν, όμως το κλειδί για τον αγώνα θα είναι τα ελαστικά.

Ο teammate του, Kimi Raikkonen κινήθηκε στο ίδιο μήκος δηλώσεων, όμως πρόσθεσε πως υπήρχαν κραδασμοί στην SF71-H, όμως στο τέλος της ημέρας κατάφεραν να βελτιωθούν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles