spot_img

Vettel: «Είχαμε αγώνες που δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Ο Sebastian Vettel πιστεύει πως η Ferrari πρέπει να βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς, όμως παραδέχεται πως η SF71-H ήταν ανταγωνιστική σε όλες τις πίστες.

Ο Γερμανός ολοκλήρωσε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών για δεύτερη σερί χρονιά, χάνοντας τη μάχη απέναντι στον Lewis Hamilton που έφτασε πλέον στους 5 Παγκόσμιους Τίτλους. Η ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου του ήταν εξαιρετική και για το μεγαλύτερο μέρος κατά γενική ομολογία ήταν το ταχύτερο.

Όμως η Mercedes κατάφερε να πάρει και τους δύο τίτλους, με τον Vettel τώρα να μιλά για το γεγονός πως υπήρξαν στιγμές όπου η ομάδα δεν ήταν αρκετά ανταγωνιστική και το τι χρειάζεται το 2019.

Πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση. Είναι τόσο απλό. Υπήρξαν αγώνες που ήμασταν πολύ κοντά [στη Mercedes] και ανταγωνιστικοί. Πιστεύω πως συνολικά το μονοθέσιο ήταν σε όλους τους τομείς καλό και λειτουργούσε σε όλες τις πίστες. Είχαμε και καλές στιγμές, τις οποίες τις περισσότερες τις αξιοποιήσαμε. Αλλά πιστεύω πως υπήρξαν και πάρα πολλοί αγώνες όπου δεν είχαμε τον ρυθμό, όπου έπρεπε να κάνουμε πολλή δουλειά μέσα στο τριήμερο. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να το διορθώσουμε και να ελέγξουμε καλύτερα την επόμενη χρονιά.

Η φετινή σεζόν ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την Ferrari, αλλά και τον Vettel, ο οποίος δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε ο ίδιος προσωπικά και μένει να δούμε κατά πόσο αυτός ο χειμώνας θα τον επαναφέρει στον παλιό καλό του εαυτό.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles