spot_img

Vettel: «Έκανα λάθος αλλά δεν θα χάσω και τον ύπνο μου»

Ο Sebastian Vettel ήταν άκρως απογοητευμένος μετά το τέλος του GP Γερμανίας, από το οποίο βγήκε εκτός αγώνα λόγω δικού του λάθους στη βροχή.

Ο Γερμανός οδηγούσε τον αγώνα μέχρι να μπει για αλλαγή ελαστικών και βρέθηκε πίσω από τον Kimi Raikkonen που είχε μπει 12 γύρους νωρίτερα από εκείνον. Έπειτα από παράπονα αρκετών γύρων για έντονη φθορά και απώλεια χρόνο, η Ferrari έδωσε την λογική εντολή στον Φινλανδό να αφήσει τον teammate του να περάσει.

Όμως στον 52ο γύρο, στην παρατεταμένη αριστερή στροφή στο στάδιο, ο Vettel πήγε εκτός γραμμής, πάτησε στο ακάθαρτο το οποίο με τη βροχή που έπεφτε ήταν άκρως ολισθηρό. Εκεί έκανε το λάθος, βγήκε εκτός πίστας, κόλλησε στα χαλίκια και έβαλε τέλος στον αγώνα του.

Δεν πιστεύω πως ήταν τεράστιο λάθος, αλλά ήταν μεγάλη η σύγκρουση και είχε μεγάλο αντίκτυπο γιατί μας έβγαλε εκτός αγώνα. Ήμουν στις μπαριέρες και συνειδητοποίησα πως δεν μπορούσα να βγω από εκεί. Ήταν απογοητευτικό, διότι μέχρι εκείνο το σημείο ο αγώνας εξελισσόταν πολύ καλά. Δεν χρειαζόμασταν τη βροχή. Αλλά δεν είναι ό,τι απόψε δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ επειδή έκανα ένα λάθος. Έχουμε όμως ένα δυνατό μονοθέσιο και μπορούμε να είμαστε το ίδιο και πιο φιλόδοξοι από τους άλλους. Θέλω να ζητήσω και συγγνώμη από την ομάδα, η οποία τα έκανε όλα σωστά και εγώ είχα τη νίκη στα χέρια μου.

Με τη νίκη του στο GP Γερμανίας, ο Lewis Hamilton πέρασε στη κορυφή της βαθμολογίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles