spot_img

Vettel: «Έτσι είναι οι αγώνες»

Ο Sebastian Vettel ήταν ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές στο GP Γαλλίας προκαλώντας επαφή με τον Valtteri Bottas στην εκκίνηση και τώρα μιλά για το συμβάν.

Ο Γερμανός ξεκίνησε από την 3η θέση, όμως τερμάτισε στην 5η χάνοντας το προβάδισμα που είχε στη βαθμολογία και πλέον είναι 14 πίσω από τον Lewis Hamilton. Για την επαφή που προκάλεσε, δέχθηκε 5 δευτερόλεπτα ποινής, με τον Charlie Whiting να εξηγεί εδώ γιατί οι αγωνοδίκες κατέληξαν σε αυτή την επιλογή.

Οι Lewis Hamilton και Max Verstappen συμφώνησαν πως η ποινή του οδηγού της Ferrari ήταν μικρή γι’αυτό που προκάλεσε, ενώ ο Ολλανδός ζήτησε από τους δημοσιογράφους να κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις στον Vettel που έκαναν και στον ίδιο όταν προκαλούσε επαφές.

Στα πλαίσια του GP Αυστρίας, ο Vettel μετά από ερώτησε που του τέθηκε, θέλησε να απαντήσει για την επαφή του με τον Bottas και για το αν θα άλλαζε το οδηγικό του στυλ.

Υπάρχουν λάθη τα οποία δεν πρέπει να κάνεις, αλλά κάποια συμβαίνουν. Δεν ανησυχώ για κάτι. Δεν πιστεύω πως υπάρχει λάθος με  τον τρόπο που οδηγώ. Εξαρτάται βέβαια και με το λάθος που κάνεις. Αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Έχω αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες, αλλά καμιά φορά συμβαίνει δυστυχώς. Προσπαθώ όμως να το περιορίσω. Προφανώς και προσπαθούμε πάντα να πιέσουμε τα όρια. Μερικές φορές αυτό δουλεύει και είναι φανταστικό, αλλά κάποιες άλλες όχι. Στο τέλος της χρονιάς θέλεις όλα να είναι σωστά, είναι φυσικό. Θα δούμε που θα είμαστε εκεί, αλλά δεν ανησυχώ διότι έχουμε ένα πολύ δυνατό πακέτο και είμαστε πολύ δυνατοί στους αγώνες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles