spot_img

Vettel: «Η αντιστροφή του grid είναι μια μεγάλη μ@λ@κία»

Ο Sebastian Vettel ήταν άκρως επικριτικός με το ενδεχόμενο να έχουμε αντιστροφή της κατάταξης από τις κατατακτήριες στον αγώνα.

Η F1 μαζί με τη Liberty Media προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να κάνει το θέαμα μεγαλύτερο στο εγγύς μέλλον, με μια σειρά από αλλαγές. Από το 2020 αναμένεται να δούμε πειραματικά συστήματα στις κατατακτήριες δοκιμές σε 3 GP, με το ενδεχόμενο να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής των κατατακτηρίων.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι το γεγονός πως όσοι εμπλέκονται στο σπορ, είτε είναι οδηγοί, είτε μηχανικοί, είτε παράγοντες επιμένουν πως οι κατατακτήριες δοκιμές δεν χρειάζονται αλλαγή.

Μεγάλος υποστηρικτής αυτής της άποψης είναι ο Vettel, o οποίος όταν ρωτήθηκε για τη σκέψη το grid να αντιστρέφεται μετά τις κατατακτήριες στον αγώνα, απάντησε με τον πιο ειλικρινή τρόπο.

Νομίζω πως είναι μια πολύ μεγάλη μ@λ@κία. Νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι αν θες να βελτιώσεις τη κατάσταση, πρέπει να φέρεις το grid πιο κοντά και να βελτιώσεις το racing. Είναι κάτι σαν τσιρότο. Δεν ξέρω ποια ιδιοφυΐα το σκέφτηκε αυτό, αλλά δεν είναι η λύση σε καμία περίπτωση. Είναι τελείως λάθος προσέγγιση.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

Στο ίδιο μήκος κύματος στάθηκαν οι Charles Leclerc και Lewis Hamilton, με τον Βρετανό να τονίζει πως όσοι τα προτείνουν αυτά δεν έχουν ιδέα για το τι μιλάνε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles