spot_img

Vettel: «Μεγαλύτερος αντίπαλος ο εαυτός μου»

Ο Sebastian Vettel αναγνωρίζει πως τα δικά του λάθη τον έχουν φέρει σε μειονεκτική θέση στο πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα έχει το ταχύτερο μονοθέσιο.

Η χρονιά του Γερμανού έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς παρά τις νίκες που έχει πάρει φέτος, έχει κάνει και αρκετά λάθη που του κόστισαν ενδεχόμενες νίκες. Ως αποτέλεσμα, υπολείπεται 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα από τον Lewis Hamilton που έρχεται στην Σιγκαπούρη έπειτα από τον θρίαμβό του στο στην Monza, το σπίτι της Ferrari.

Ο αγώνας στον «Ναό της Ταχύτητας» είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα της αστάθειας του Vettel. Προτίμησε να επιτεθεί στον Kimi Raikkonen στον πρώτο γύρο και έδωσε την ευκαιρία στον οδηγό της Mercedes να τον περάσει και να έχουν επαφή που έριξε αυτόν της Ferrari στις τελευταίες θέσεις.

Ο Vettel τώρα αναγνωρίζει πως τα λάθη τον έχουν φέρει σε αυτή τη θέση, όπως και το γεγονός πως έχει το ταχύτερο μονοθέσιο.

Για εμένα είναι ξεκάθαρο. Πιστεύω πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο εαυτός μου. Πιστεύω πως έχουμε ένα πάρα πολύ καλό μονοθέσιο και έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε με τον δικό μας τρόπο. Φυσικά, ο Hamilton είναι στη κορυφή της βαθμολογίας και αυτός που πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε ακόμα ευκαιρία να κερδίσουμε και εμείς είμαστε ο μεγάλος μας εχθρός, όχι αυτός ως άτομο οι αυτοί ως ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και αν κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, τότε θα κερδίσουμε και τα πράγματα θα είναι θετικά.    

Μπορεί ο Vettel να κάνει την ολική αντεπίθεση και να κερδίσει το πρωτάθλημα στους αγώνες που απομένουν;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles