spot_img

Vettel: «Ντροπή να παίρνεις αυτά τα σκ@τά και βαρετά τρόπαια»

Ο Sebastian Vettel είχε ανάμεικτα συναισθήματα για τη διαδικασία του βάθρου, υποστηρίζοντας την όλη ιδέα, αλλά τα τρόπαια και ο τύπος με τη selfie δεν του άρεσαν.

Ο Γερμανός ξεκίνησε από τη 2η θέση στην εκκίνηση για να τερματίσει 2ος, δίχως να καταφέρει να προσπεράσει τον Lewis Hamilton, ο οποίος κάνοντας εξαιρετική διαχείριση ελαστικών, έφτασε στην 83η νίκη στη καριέρα του. Ο οδηγός της Ferrari ήταν αισιόδοξος κατά τη διάρκεια του αγώνα πως θα περάσει τον αντίπαλό του, αλλά ο οδηγός της Mercedes κατάφερε να επικρατήσει.

Το σκηνικό στο βάθρο με το μονοθέσιο του νικητή να αναδύεται μαζί με τον Hamilton ήταν εντυπωσιακό και, σε συνδυασμό με το σκηνικό γηπέδου με τους οπαδούς, δημιούργησε μια φοβερή ατμόσφαιρα που άρεσε στον Γερμανό. Όμως, υπήρξαν και άλλα πράγματα που δεν τον ενθουσίασαν και ο Vettel δεν μάσησε τα λόγια του.

Το όλο σκηνικό με την απονομή ήταν αρκετά κουλ. Όμως δεν μου άρεσε ο τύπος με τη selfie όταν προσπάθησε να μπει στη φωτογραφία κι εγώ τον έσπρωξα να φύγει. Μου άρεσε πάρα πολύ εκτός από τον τύπο με τη selfie και τα τρόπαια. Νομίζω πως είναι ντροπή να έχεις έναν τόσο ωραίο αγώνα, κάνουν τόση μεγάλη προσπάθεια να έχουν τέτοιο αγώνα και παίρνεις αυτά τα σκατά τρόπαια που είναι τελείως βαρετά. Νομίζω πως στο μέλλον πρέπει να έχουμε κάτι ωραίο, κάτι παραδοσιακό από το Μεξικό. Ο χορηγός είναι παντού γραμμένος, δεν χρειάζεται να είναι πάνω το αστέρι στα τρόπαια. Βάλτε κάτι ωραίο σαν εκείνα που είχε η F1 πριν επιστρέψει εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τα παράπονα του Vettel για τα τρόπαια έρχονται να συμπεριληφθούν στο φάκελο με τα πολλά τα οποία γίνονται από τους οδηγούς τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και λιγότερη φαντασία και κόπος πηγαίνει για τα τρόπαια, κάτι το οποίο είναι απογοητευτικό. Ειδικά όταν κάνεις έναν εξαιρετικό αγώνα για να πάρεις ένα τρόπαιο που ξέρεις ότι δεν είναι πλέον κάτι το ιδιαίτερο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles