spot_img

Vettel: «Ο Hamilton ήταν ο καλύτερος από τους δυο μας»

Ο Sebastian Vettel παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Lewis Hamilton στη φετινή μάχη του τίτλου, με τον ίδιο να παίρνει βαριά την επισημοποίηση της ήττας για δεύτερη σερί χρονιά.

Ο Γερμανός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, όμως πολλά προσωπικά του λάθη τον έφεραν σε μειονεκτική θέση. Η Ferrari του παρείχε το ταχύτερο μονοθέσιο, όμως για δεύτερη σερί χρονιά έχασε στα ίσα από τον Lewis Hamilton και τη Mercedes.

Για δεύτερη σερί φορά επίσης το πρωτάθλημα κρίθηκε στο Μεξικό και δεν είδαμε μάχη μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Ο Vettel αναφέρθηκε στον πεντάκις πλέον πρωταθλητή Hamilton και παραδέχθηκε πως ήταν ταχύτερος από τους δύο.

Οδήγησε φανταστικά όλη τη χρονιά. Του είπα πως το αξίζει και να το ευχαριστηθεί. Νούμερο πέντε, είναι κάτι το εκπληκτικό. Κυρίως όμως του είπα συγχαρητήρια και του ζήτησα να συνεχίζει να πιέζει πολύ και του χρόνου και του είπα πως κι εγώ θα βάλω τα δυνατά μου να δώσουμε μάχες ξανά. Συνολικά φέτος ο Hamilton ήταν ο καλύτερος από τους δυο μας. Είναι μια πολύ άσχημη στιγμή. Τρεις φορές στη καριέρα μου είχα αυτή την απογοήτευση όπου συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να κατακτήσεις πια το πρωτάθλημα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και τις χρησιμοποιήσαμε τις περισσότερες. Στη τελική όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε καλή δουλειά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Ferrari παραμένει ζωντανή στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και πρέπει να κάνει το 1-2 σε Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι ώστε να έχει ελπίδες να το κατακτήσει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles