spot_img

Vettel: «Οι αναβαθμίσεις δουλεύουν, πολύ καλό το μονοθέσιο»

Ο Sebastian Vettel είναι αισιόδοξος πως η Ferrari είναι σε μια πολύ καλή θέση στο GP Ισπανίας και προειδοποίησε πως το Σάββατο θα βελτιωθεί η ομάδα του.

Η πρώτη ημέρα στη Βαρκελώνη ολοκληρώθηκε, με την Mercedes να είναι στη κορυφή των χρόνων, με τον Valtteri Bottas στο FP1 και τον Lewis Hamilton στο FP2. H Red Bull φάνηκε από τη μεριά της να είναι πιο κοντά στα ασημί βέλη, όμως φέτος η Ferrari συνηθίζει να κρύβεται τις Παρασκευές και να δείχνει τη δυναμική της το Σάββατο.

Ο Vettel ένιωσε άνετα με την SF71-H στις ελεύθερες δοκιμές και τόνισε πως αύριο ο ίδιος και η ομάδα του θα είναι πιο ανταγωνιστικοί. Ο Γερμανός έγραψε τον 4ο ταχύτερο χρόνο στο FP2 με την super-soft γόμα.

Ένιωθα καλά το μονοθέσιο σήμερα. Η ισορροπία ήταν καλή και δουλέψαμε αρκετά. Μπορούμε να βελτιωθούμε αύριο, σίγουρα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το πώς εξελίχθηκε η μέρα. Μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα αύριο, ειδικά αν κάνω τον ιδανικό χρόνο. Πρέπει να δουλέψουμε για αύριο και συνήθως βρίσκουμε απόδοση σε σχέση με την Παρασκευή. Πάντα προσπαθώ να πάω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι αναβαθμίσεις δουλεύουν και το μονοθέσιο είναι πολύ καλό. Η μεγαλύτερη όμως αλλαγή που παρατήρησα ήταν στα εμπρός ελαστικά και τη συμπεριφορά τους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles