spot_img

Vettel: «Σήμερα δεν ήμουν γρήγορος»

Ο Sebastian Vettel μετά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στο Paul Ricard παραδέχθηκε πως δεν ήταν όσο γρήγορος θα μπορούσε να είναι.

Ο Γερμανός ήταν στην 5η θέση μετά το FP2 το απόγευμα και 1.150s συνολικά πίσω από τον Lewis Hamilton που βρέθηκε στην κορυφή των χρόνων στις δύο περιόδους. Η Ferrari συνήθως τις Παρασκευές δεν πιέζει όσο μπορεί, ενώ τα Σάββατα δείχνει την πραγματική της ταχύτητα.

Όμως ο Vettel πιστεύει πως δεν μπόρεσε να πάει όσο γρήγορα θα μπορούσε να πάει το μονοθέσιο.

Πιστεύω πως το μονοθέσιο είναι γρήγορο, όμως σήμερα εγώ δεν μπόρεσα να είμαι γρήγορος. Μερικές φορές έχεις αυτές τις ημέρες. Η πίστα είναι κάπως δύσκολη. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τα πάντα σωστά. Μερικές στροφές είναι κάπως δύσκολο να τις πάρεις σωστά. Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε. Στον ένα γύρο φαίνεται να είμαστε λίγο πιο πίσω αλλά δεν έκανα κάποιον δυνατό γύρο, οπότε ανησυχώ γι’αυτόν τον τομέα. Τα μεγάλα stintφάνηκαν αρκετά σταθερά, ωστόσο δεν έχω δει τι έχουν κάνει οι υπόλοιπες ομάδες. Στα μεγάλα stint έκανα κάποιους πειραματισμούς και πήρα διαφορετικές γραμμές. Ελπίζω να ξεκινήσουμε από εκεί αύριο. Νομίζω πως το μονοθέσιο μπορεί να βελτιωθεί.

Ο Vettel απολαμβάνει διαφορά μόλις 1 βαθμού στη στο πρωτάθλημα από τον Lewis Hamilton και θέλει σίγουρα να τη διευρύνει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles