spot_img

Vettel: «Το δύσκολο είναι ωραίο. Το εύκολο βαρετό»

Ο Sebastian Vettel ανυπομονεί για τον επόμενο αγώνα της χρονιάς, όμως τονίζει πως η Mercedes έχει το πλεονέκτημα στις κατατακτήριες.

Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari, έπεσε στην 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών μετά το GP Ιταλίας, μιας και ο Lewis Hamilton ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη Monza.

Τώρα, το πρωτάθλημα της F1, ταξιδεύει στην Ασία και την Σιγκαπούρη, εκεί όπου στα χαρτιά βολεύεται η Scuderia, όμως στην πράξη μένει να αποδειχθεί. O Vettel τώρα, πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να κάνει τη διαφορά, όμως η διαφορά της Mercedes γίνεται στις κατατακτήριες.

Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται στις εφημερίδες. Όλες οι πίστες μου αρέσουν, οπότε ανυπομονώ. Είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε, οπότε εάν είναι δύσκολο είναι ωραίο. Το εύκολο είναι βαρετό. Αυτό είναι που όλοι θέλουμε πιστεύω. Προς το παρόν μπορεί κάποιος να πει πως η Mercedes έχει το προβάδισμα. Τα Σάββατα είναι πολύ δυνατοί και φυσικά αυτό αποδίδεται και στην Κυριακή. Δεν είναι μεγάλο μυστικό, αλλά πιστεύω πως είμαστε δυνατοί, δεν υπάρχει λόγος να το κρύψω και υπάρχουν και πολλά θετικά.

Στη συνέχεια ο 4άκης πρωταθλητής μίλησε για την εξέλιξη της Ferrari, όντας πολύ θετικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έρχονται πολλά πράγματα και είμαι σίγουρος πως η Mercedes εξελίσσει το μονοθέσιο. Κι εμείς από τη μεριά μας βελτιώνουμε το δικό μας, οπότε δεν επικεντρώνομαι στο τι κάνουν εκείνοι. Είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος τι συμβαίνει στο εσωτερικό της Ferrari και με κάνει πολύ θετικό για το τι έρχεται. Απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles